Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš un "Torpedo" mājās pieveic SKA un kopvērtējumā apsteidz Karsumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Daugaviņš un "Torpedo" mājās pieveic SKA un kopvērtējumā apsteidz Karsumu
Ņikita Gusevs un Kaspars Daugaviņš
Foto: Sanktpēterburgas SKA

Kontinentālajā hokeja līgā četru zaudējumu sēriju pārtrauca Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas savā laukumā ar 4:2 pieveica Sanktpēterburgas SKA. Savukārt Mārtiņš Karsums pirmo reizi septiņu maču laikā netika pie punktiem.

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" pirmoreiz iedzinējos nonāca 12. minūtē, kad pretiniekiem izdevās noturēt ripu uzbrukuma zonā, un Iļja Kovaļčuks izcēlās ar plaukstas metienu augšējā stūrī. Sanktpēterburgas SKA vadībā atgriezās četras minūtes līdz otrās trešdaļas beigām, tomēr pēdējā nogrieznī laukumā dominēja mājinieki.

Vladimirs Galuzins iemeta trešās trešdaļas 44. sekundē, bet komandu vadībā izvirzīja zviedru uzbrucējs Jons Normans. Pārsvaru izdevās dubultot tikai ar metienu tukšos vārtos, tādējādi Ņižņijnovgorodas "Torpedo" pārtrauca četru zaudējumu sēriju – 4:2.

Kaspars Daugaviņš spēlēja laukuma saimnieku pirmajā maiņā. Viņš laukumā pavadīja 17:40 minūtes, izdarīja divus metienus un uzvarēja divos no četriem iemetieniem (50%).

Pateicoties uzvarai, Ņižņijnovgorodas "Torpedo" Rietumu konferences kopvērtējumā pacēlās uz ceturto vietu, apsteidzot Maskavas "Dynamo", kas šovakar ar 1:2 savā laukumā atzina Magņitogorskas "Metallurg" pārākumu. Čempionu rindās abus vārtus iemeta Sergejs Mozjakins, kurš sezonā izcēlies 40 reizes.

Mārtiņš Karsums spēlēja pirmajā maiņā un pirmo reizi kopš 9. janvāra netika pie punktiem, tādējādi pārtrūka viņa sešu maču rezultatīvā sērija. Karsums laukumā pavadīja 13 minūtes un 26 sekundes, izdarīja divus metienus un divus spēka paņēmienus, kā arī bloķēja vienu metienu.

Toljati "Lada" otrajā trešdaļā ielaida divus vārtus 46 sekunžu laikā un ar 1:3 savā laukumā piekāpās Novosibirskas "Sibir", kas pēdējo ripu iemeta tukšā cietoksnī. Kristaps Sotnieks spēlēja pirmajā aizsargu pārī, laukumā pavadot 23 minūtes un 20 sekundes, kas bija otrais laiks komandā. Viņš izdarīja vienu metienu un divus spēka paņēmienus. Edgars Masaļskis nebija pieteikumā.

  -3 [+] [-]

, 2017-01-27 21:10, pirms 7 gadiem

  +1 [+] [-]

, 2017-01-27 22:53, pirms 7 gadiem
Lēti Tu raksti,Brože..Nav ne rindiņas,ka Skudru atkal izraidīja no spēles.Kāds-nekāds,bet viņs tak arī skaitās mūsu čalis :-)

  -1 [+] [-]

, 2017-01-28 00:42, pirms 7 gadiem
ko var gaidīt no it kā žurnālistiem

     [+] [-]

, 2017-01-28 00:48, pirms 7 gadiem
nav slikti, visi pa pirmajām maiņām...

     [+] [-]

, 2017-01-28 04:45, pirms 7 gadiem
phKRIIII rakstīja: nav slikti, visi pa pirmajām maiņām...
Bet jocīgi ka spēlējot pirmajā maiņā sanāk 13 minūtes.

     [+] [-]

, 2017-01-28 04:50, pirms 7 gadiem
JimBim rakstīja: Lēti Tu raksti,Brože..Nav ne rindiņas,ka Skudru atkal izraidīja no spēles.Kāds-nekāds,bet viņs tak arī skaitās mūsu čalis :-)
Pirmkārt viņš ir Muravejs un nekāds mūsu čalis nav pieminēt ka izraidīja tiešām interesanti kārtējo reizi var pārliecināties par šī frukta gēniem!

     [+] [-]

, 2017-01-28 10:32, pirms 7 gadiem
Alpaville rakstīja: Pirmkārt viņš ir Muravejs un nekāds mūsu čalis nav pieminēt ka izraidīja tiešām interesanti kārtējo reizi var pārliecināties par šī frukta gēniem!
Kas ir "mūsu" ? Prievītes vai tie kas reāli kaut ko dara valsts labā? Ja "mūsu" ir tādi klauni kā Alpaville, tad ir kauns būt "mūsējam čalim" .