Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Maticina "Admiral" trešajā periodā piedzīvo zaudējumu Novosibirskā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Maticina "Admiral" trešajā periodā piedzīvo zaudējumu Novosibirskā
"Admiral" galvenais treneris Sergejs Šepeļevs un asistents Andrejs Maticins
Foto: hcadmiral.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šodienas centrālajā mačā Latvijas speciālista Andreja Maticina pārstāvētais Vladivostokas "Admiral" izbraukumā ar 1:2 zaudēja Novosibirskas "Sibir" vienībai, kas pakāpās uz otro vietu Austrumu konferencē.

Novosibirskas spēlē pirmie divi periodi aizritēja līdzīgā cīņā, taču rezultāts saglabājās sākotnējais (0:0). Arī trešajā periodā turpinājās līdzvērtīga spēkošanās, bet spēles 48. minūtē beidzot tika fiksēts vārtu guvums - precīzi meta novosibirskietis Dmitrijs Moņa. Pēc piecām minūtēm mājinieki realizēja skaitlisko vairākumu un dubultoja savu pārsvaru uz tablo (2:0). Turpinājumā vladivostokieši savu deficītu samazināja līdz minimumam, bet ne vairāk.

Pēc šīs spēles "Sibir" no ceturtās vietas pakāpjas uz otro pozīciju Austrumu konferencē, savukārt "Admiral" paliek devītajā vietā. Maticina trenētais klubs saglabā labas cerības kvalificēties izslēgšanas mačiem. Kārotais astoņnieks turpat vien ir. Regulārajā sezonā komandām būs vēl pa 10-12 spēlēm. Patlaban izskatās, ka "Avtomobilist" un "Admiral" ir galvenie pretendenti uz austrumu pēdējo ceļazīmi. Atlikušajos mačos "Avtomobilist" nebūs jātiekas ar topkomandām, taču septiņas spēles gaidāmas viesos, savukāt "Admiral" būs darīšana ar spēcīgākiem pretiniekiem.

Cīņa par vietu izslēgšanas spēlēs austrumos

#klubsSP
7.Traktor4867
8.Avtomobilist4860
9.Admiral4860
10.Lada4956
11.Neftekhimik5056
12.Yugra4955


Tikmēr līgas pastarīšu duelī Habarovskas "Amur" šodien apspēlēja Novokuzņeckas "Metallurg" (4:2), kam tas bija jau septītais zaudējums pēdējos astoņos mačos.

Izmantotie resursi:
www.khl.ru