Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģa "Mavericks" piekāpjas čempionei, piedzīvojot otro zaudējumu sezonā

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Porziņģa "Mavericks" piekāpjas čempionei, piedzīvojot otro zaudējumu sezonā
Luka Dončičs un Lebrons Džeimss. Foto:AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) otro zaudējumu piedzīvojusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks", kas Ziemassvētku spēlē ar 115:138 piekāpās NBA čempionei Losandželosas "Lakers". Luka Dončičs guva 27 punktus un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles. "Lakers" šajā mačā liels pārsvars cīņā par atlēkušajām bumbām un lieliska metienu realizācija.

Kristaps Porziņģis, kurš piedalījās pirmsspēles treniņā, laukumā nedevās, bet varētu atgriezties 2021. gada sākumā, tomēr precīzu laiku komandas vadība nosaukt nevar.

Riks Kārlails šajā mačā sūtīja laukumā identisku starta piecinieku, kā atklāšanas spēlē. Luka Dončičs šajā spēlē metienus realizēja krietni precīzāk, kā iepriekšējā. Maču slovēnis noslēdza ar 27 punktiem (1p 7/8, 2p 7/14, 3p 2/5), septiņām rezultatīvām piespēlēm un četrām atlēkušajām bumbām. Otrs rezultatīvākais bija Džošs Ričardsons, kuram 17 punkti. Interesanti, ka labākais spēlētājs atlēkušo bumbu rādītājā Dalasai bija Maksi Klēbers, kurš savāca vien piecas atlēkušās bumbas. "Lakers" rindās Entonijam Deivisam 28 punkti, astoņas atlēkušās bumbas un piecas piespēles, bet Lebrons Džeimss iemeta 22 punktus, atdeva 10 piespēles un savāca septiņas atlēkušās bumbas.

Mača rezultātu atklāja Doriens Finnijs-Smits, kurš "Lakers" grozā raidīja trejaci pēc Dončica piespēles. Pirmās ceturtdaļas turpinājumā Dalasa spēja turēties pretī "Lakers", vairākas reizes izvirzoties vadībā, bet ceturtdaļu Porziņģa pārstāvētā komanda noslēdza ar mīnus trīs. Puslaika turpinājumā "Lakers" lēnām audzēja pārsvaru un, dodoties puslaika pārtraukumā, NBA čempione bija iemetusi par 12 punktiem vairāk (69:57).

Otrajā puslaikā "Lakers" turpināja iesākto, palielinot pārsvaru gan trešajā, gan ceturtajā ceturtdaļā, noslēgumā tiekot pie ļoti pārliecinošas uzvaras – 138:115. Losandželosas spēlētāji ļoti precīzi relaizēja savus metienus no spēles, raidot "Mavericks" grozā 51 no 91 izmestā metiena (56%), bet arī "Mavericks" šajā rādītājā veicās labi – 49.4%. "Lakers" dominēja zem groziem, savācot 53 atlēkušās bumbās, kamēr "Mavericks" tika pie 27. Svarīgu lomu šajā mačā spēlēja rezervisti – "Lakers" labā rezervisti guva 60 punktus, bet "Mavericks" 40. Lebrons Džeimss, kurš karjeras laikā ne reizi nav izlaidis Ziemassvētku spēli, gūstot 22 punktus pret "Mavericks", pacēlās uz otro vietu rezultatīvāko Ziemassvētku spēļu spēlētāju sarakstā. Viņam priekšā ir tikai leģendārais Kobe Braients.

Šajā gadā "Mavericks" priekšā vēl divas spēles – 27. decembrī jātiekas ar Losandželosas "Clippers", bet 31. decembrī pret Fīniksas "Suns".

  -4 [+] [-]

, 2020-12-26 06:39, pirms 3 gadiem
Goat vispār debils paliek, šitā uzjāt. Varēja kkads mavs policists šito biski padunkat, galīgi no respect.

     [+] [-]

, 2020-12-26 07:05, pirms 3 gadiem
Sezona vēl ieskriesies, Februārī būs skatītāji un viss var mainīties, šis tāds officials pre-season patiesībā..Bet neatkapjos kaut ar KP būs grūti DAL, kaut arī Donč ir all start, tomēr tas spiediens uz viņu aizsardzībā ir milzīgs un ja nav kas īsti palīdz, pietrūkst b klases speletāji vai veterāni, kā Ariza, George Hill vai kāds izteikts šūteris, ka piemeram FA piejamais Korvers.Tas tikai manas domas, protams iespejams atgriezīsies KP pirmo mēnesi nospeles uz 20-25min un tad atversies un tad duobūs neapstadināms. Kas mani vismaz paša sezonas sakumā pārsteidz ir Denvera --- Saprotams ka sezona beidzās pirms velāk un PO bija divas 7 spēļu serijas un tad nespēks pret LAL. Jokic izskatās tiešām abrinojami ''out of space'' Bet parejā komanda... Vai nu ir jauzņem forma vai kaut kas ir nogājis greizi, bet super bedīgi... Otrs pārsteigums priekš manis ir GSW pilnīga dirs... Dreimonds noteikti nav tā starpība kas tagad ir uz tablo, komandai vajag atbrīvoties no Wiginsa ļoti jūtami un vajadzīgs kāds specīgs pieredzējis PF kā Kevin Love kas var arī labi mest no distances. P.S Cik perfektā formā sezonas sakuma ir K Irvings.. šķietami neapturams un arī aizsradzība tik ļoti pielikts,

  +2 [+] [-]

, 2020-12-26 09:13, pirms 3 gadiem
Dončika skriešana ar galvu sienā, ka tik pašam punkti kabatā apbrīnojama, bet rezultāts likumsakarīgs un aizsardzībā diezgan bēdīgs!

  +2 [+] [-]

, 2020-12-26 09:28, pirms 3 gadiem
Vienīgais ko jums vajag zināt par spēli.
35-0!!! second chance punkti Lakers

     [+] [-]

, 2020-12-26 10:28, pirms 3 gadiem
Lakers pārbrauca pāri Dalasai!

     [+] [-]

, 2020-12-26 10:41, pirms 3 gadiem
Dalasai pasmags sākums - pretinieku ziņā. Galvenais, lai šajā nogrieznī nezaudē ticību spēkiem. Būs laba sezona!

     [+] [-]

, 2020-12-26 11:06, pirms 3 gadiem
Smuki bija trīspunktnieki "in your face", kad Lebrons pāris reizes ierādīja Lukam vietu. Dončičs ir absolūti "neformā" un visa komanda arī. Bez KP nav aršana, un ja viņa atgriešanās ievilksies - Dallasa var netikt PO.

     [+] [-]

, 2020-12-26 11:31, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Vienīgais ko jums vajag zināt par spēli.
35-0!!! second chance punkti Lakers
Tieši tā! Starpība atlēkušajām vnk vāks..

     [+] [-]

, 2020-12-26 11:47, pirms 3 gadiem
Blondais6 rakstīja: Lakers pārbrauca pāri Dalasai!
Dalasai jāmaina atpakaļ krekli uz zilajiem, jo ar šiem zaļajiem nekāda aršana nesanāk

     [+] [-]

, 2020-12-26 12:48, pirms 3 gadiem
melna princese ieradija ponchikam vietu un ljoti redzams ka pietrukst curry trinishu stulbaka iespejama mainja ko dallasa izdarija

     [+] [-]

, 2020-12-26 13:47, pirms 3 gadiem
abs-1982 rakstīja: melna princese ieradija ponchikam vietu un ljoti redzams ka pietrukst curry trinishu stulbaka iespejama mainja ko dallasa izdarija
Lebrons ir karalis, lai kā pret viņu attiektos

  -2 [+] [-]

, 2020-12-26 14:17, pirms 3 gadiem
Porziņģis = Biedriņš nr.2. Kristāla puisis kā pieskaras tā plīsums.

     [+] [-]

, 2020-12-26 14:56, pirms 3 gadiem
strops rakstīja: Porziņģis = Biedriņš nr.2. Kristāla puisis kā pieskaras tā plīsums.
Ko Tu gribēji ar tādu augumu ?
Tas jau sen bija skaidrs ka Porziņģis ir ļoti traumatisks spēlētājs, es viņu jau apbrīnošu, ja viņš līdz 30 gadiem nospēlēs.

     [+] [-]

, 2020-12-26 15:19, pirms 3 gadiem
Dalasai sākums ir un vēl būs nevis rallasā, bet dir...asā. Nākamajā spēlē pamatīgi ierīs no Kleperīšiem (šobrīd pēc skata labākā komanda līgā), tad dabūs pa muguru no Suņukiem (kas arī izskatās labāk par Dalasu). Vienīgā cerība, ka nākamgad KP būs laukumā, un tad jau varēs mēģināt arī uzvarēt, nevis diezgan bezcerīgi zaudēt.

     [+] [-]

, 2020-12-26 20:39, pirms 3 gadiem
BET365 rakstīja: Sezona vēl ieskriesies, Februārī būs skatītāji un viss var mainīties, šis tāds officials pre-season patiesībā..Bet neatkapjos kaut ar KP būs grūti DAL, kaut arī Donč ir all start, tomēr tas spiediens uz viņu aizsardzībā ir milzīgs un ja nav kas īsti palīdz, pietrūkst b klases speletāji vai veterāni, kā Ariza, George Hill vai kāds izteikts šūteris, ka piemeram FA piejamais Korvers.Tas tikai manas domas, protams iespejams atgriezīsies KP pirmo mēnesi nospeles uz 20-25min un tad atversies un tad duobūs neapstadināms. Kas mani vismaz paša sezonas sakumā pārsteidz ir Denvera --- Saprotams ka sezona beidzās pirms velāk un PO bija divas 7 spēļu serijas un tad nespēks pret LAL. Jokic izskatās tiešām abrinojami ''out of space'' Bet parejā komanda... Vai nu ir jauzņem forma vai kaut kas ir nogājis greizi, bet super bedīgi... Otrs pārsteigums priekš manis ir GSW pilnīga dirs... Dreimonds noteikti nav tā starpība kas tagad ir uz tablo, komandai vajag atbrīvoties no Wiginsa ļoti jūtami un vajadzīgs kāds specīgs pieredzējis PF kā Kevin Love kas var arī labi mest no distances. P.S Cik perfektā formā sezonas sakuma ir K Irvings.. šķietami neapturams un arī aizsradzība tik ļoti pielikts,
Kur ir tāda info par februāri? Neticu, drīzāk marts vai vēlāk.

     [+] [-]

, 2020-12-26 20:44, pirms 3 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Dalasai sākums ir un vēl būs nevis rallasā, bet dir...asā. Nākamajā spēlē pamatīgi ierīs no Kleperīšiem (šobrīd pēc skata labākā komanda līgā), tad dabūs pa muguru no Suņukiem (kas arī izskatās labāk par Dalasu). Vienīgā cerība, ka nākamgad KP būs laukumā, un tad jau varēs mēģināt arī uzvarēt, nevis diezgan bezcerīgi zaudēt.
tas tak skaidrs, ka bez KP, dallasai nav varianti, jo visi koncentrējas uz vienīgo līderi, bet ja būs vēl viens, tad vismaz ir varianti