Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Gobērs par mikrofonu incidentu martā: "Tikai vēlējos uzlabot garastāvokli"

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

Gobērs par mikrofonu incidentu martā: "Tikai vēlējos uzlabot garastāvokli"
Rūdijs Gobērs. Foto: AP/Scanpix

Marta sākumā Rūdī Gobērs kļuva par koronavīrusa simbolu ASV, kad kļuva par pirmo NBA spēlētāju, kuram tika atklāts Covid-19 vīruss, pateicoties saviem jokiem un vieglprātīgajai attieksmei pret vīrusu. Deviņus mēnešus vēlāk Gobērs joprojām dara visu iespējamo, lai pārliecinātu cilvēkus, ka viņa rīcība bija tikai labprātīgs joks.

Visvairāk Gobērs tika apvainots par mikrofonu apgrābstīšanu pēc kādas no preses konferencēm martā, vēl pirms sezonas apturēšanas. Šobrīd Gobērs mēģina attaisnot savu rīcību: "Es tikai vēlējos labu. Tā bija pirmā diena, kad mēs uzzinājām, ka plašsaziņas līdzekļi nevarēs mūs intervēt tieši mums blakus, un, jūs zināt, mēs acīmredzot nezinājām tik daudz, cik mēs zinām tagad, un es to darīju tikai tāpēc, lai mēģinātu mazliet uzlabot garastāvokli. Protams, tas nebija pareizi, un, ja būtu iespēja atgriezties atpakaļ laikā, es to nedarītu."

Gobērs arī uzslavēja NBA ātro reakciju un sezonas apturēšanu: "Tas bija lieliski, ka NBA reaģēja tik ātri. Esot tik daudz cilvēkiem slēgtā telpā un parādoties ziņām par arvien vairāk un vairāk spēlētājiem ar pozitīviem testiem, atcelt spēli un pārtraukt sezonu bija pareiza un ļoti gudra rīcība."

Gobērs pagājušajā nedēļā noslēdza piecu gadu, 205 miljonu vērtu līgumu ar Jūtas "Jazz" un pirmajā spēlē pret Portlendas "Trail Blazers" izcēlās ar iespaidīgu "double double" - 20 punkti un 17 atlēkušās bumbas. Tomēr koronavīrusa epidēmija joprojām ir tēma, par ko Gobērs bieži domā: "Es domāju, ka ikvienam pasaulē šobrīd šī tēma ir prātā. Ziniet, tas ir kaut kas, par ko mēs dzirdam katru dienu. Tas ir kaut kas, kas katru dienu tieši vai netieši ietekmē mūsu dzīvi. Tātad tas ir kaut kas, ko mēs visi šobrīd pārdzīvojam, un, cerams, mēs visi drīz tam tiksim pāri."

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/utah-jazz-...

     [+] [-]

, 2020-12-26 14:46, pirms 3 gadiem
gan jau ka šī jociņa dēļ vēlāk arī pārskaitīja pusmiljonu covid ārstēšanai.
Lai veicas šosezon KP pret Gobēru daudz labāk kā iepriekš !

     [+] [-]

, 2020-12-26 15:59, pirms 3 gadiem
tas taču saprotams, ka spēlētāji joko NBA līga... nekas, vismaz Goberts atzīst savu kļūdu nevis kā citi kaut ko atrunāt mēģina.