Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ankipāns: "Strādājam pie tā, lai komandai būtu papildinājumi"

Agris Suveizda

Ankipāns: "Strādājam pie tā, lai komandai būtu papildinājumi"
Ģirts Ankipāns. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

LETA. Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" panākuma atslēga trešdienas mačā pret Ņižņekamskas "Neftekhimik" (2:0) bija spēle mazākumā un vienības vārtsargs Timurs Biļalovs, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Dinamo" labā vārtus guva Rihards Marenis, kuram tas bija otrais precīzais metiens KHL karjerā, un Kristaps Sotnieks. Savukārt "sauso" spēli "Dinamo" vārtos aizvadīja Timurs Biļalovs, kurš trešo reizi sezonā palika nepārspēts. Biļalovs, spēlējot pret savas dzimtās pilsētas Ņižņekamskas komandu, atvairīja visas 43 pretinieku mestās ripas.

"Bija ļoti saspringta spēle "play-off" līmenī. Mazākums un vārtsarga spēle bija tie faktori, kas izšķīra šīs spēles likteni. Bija diezgan liela spriedze. Zinājām, ka pretiniekiem nupat nomainījies galvenais treneris un viņi centīsies," pēcspēles preses konferencē stāstīja Ankipāns.

Rīgas "Dinamo" stūrmanis atklāja arī to, ka komandai gaidāmi papildspēki. "Strādājam pie tā, lai būtu papildinājumi. Jebkura komanda pie tā strādā, ja grib kļūt stiprāka. Mums vajadzīgi spēlētāji, kas cīnīsies ar 200% atdevi. Līdz sezonas beigām palikusi 21 spēle - priekšā pēdējais sprints," pauda Ankipāns.

Jau ziņots, ka "Neftekhimik" trešdien no galvenā trenera amata atbrīvoja skandalozo Andreju Nazarovu, kura vietā stājies Vjačelsavs Bucajevs. "Sportā, jo īpaši hokejā tā notiek. Satiku komandu un izrunājām taktiskās lietas, kā arī paspējām aizvadīt ledus treniņu. Sākumā spēlējām neslikti, un arī kopumā mačs bija līdzvērtīgs, tikai pretinieki trešajā periodā guva divus vārtus, kamēr mēs nē," skaidroja Bucajevs.

Šīs sērijas turpinājumā piektdien būs duelis ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandu, bet svētdien būs mačs ar Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo". Jauno gadu rīdzinieki uzsāks ar četrām izbraukuma cīņām, bet pēc tam 13.janvārī uzsāks piecu mājas spēļu sēriju. "Dinamo" ar 39 punktiem 41 spēlē Rietumu konferencē ieņem devīto vietu, pirmajam astotniekam zaudējot četrus punktus. Tikmēr "Neftekhimik" ar 35 punktiem 43 cīņās ir Austrumu konferences desmitajā pozīcijā, no "play-off" zonas atpaliekot par sešiem punktiem.

Izmantotie resursi:
LETA

  -2 [+] [-]

, 2018-12-26 20:28, pirms 5 gadiem
Plāns esot iesūtīt Ņujorkas štatā desmit labākos čekas maisu aģentus, kuri tad nakts tumsā sagūstītu un Savicka zemūdenē uz Rīgas teritoriālajiem ūdeņiem pārvestu spēlētāju ar 28. numuru. Netikšot žēloti nekādi upuri. Alternatīvi tikšot pētīta iespēja klonēt Linusu Videlu.

  -3 [+] [-]

, 2018-12-26 21:04, pirms 5 gadiem
strādā, strādā, kustini pakaļu
laika maz

     [+] [-]

, 2018-12-26 22:00, pirms 5 gadiem
viņu papildinājums ir alkohola nodaļā

  -2 [+] [-]

, 2018-12-26 23:06, pirms 5 gadiem
pūce rakstīja: viņu papildinājums ir alkohola nodaļā