Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Admiral" spēlē ar tikai trim maiņām un cieš sakāvi pret "Spartak"

Rolands Eliņš

"Admiral" spēlē ar tikai trim maiņām un cieš sakāvi pret "Spartak"
Ivans Miščenko
Foto: Hcadmiral.ru

Kontinentālajā hokeja līgā Vladivostokas “Admiral”, kas nesen pārtrauca līgumu ar Oskaru Bārtuli un vairākiem citiem hokejistiem, šodien mačā pret “Spartak” pieteica tikai 17 spēlētājus un cieta likumsakarīgu sakāvi ar 2:6.

“Admiral” spēles sastāvā šodien bija ierakstītas tikai trīs pilnas maiņas, kā arī divi vārtsargi. Visi 15 laukuma spēlētāji laukumā pavadīja vismaz 14 minūtes, taču neviens nespēlēja vairāk nekā 26 minūtes.

Tik un tā finansiālu problēmu mocītajai “Admiral” līdz galam spēka nepietika. Pirmajās 40 minūtēs “Spartak” uzvarēja ar 3:1, bet beigās iemeta vēl trīs vārtus, sagraujot mājiniekus ar 6:2. Divus vārtus guva Anatolijs Ņikoncevs.

“Admiral” šis bija ceturtais zaudējums pēc kārtas, un krievu mediji vēsta, ka jau iepriekš bija zināms, ka šī bijusi pēdējā spēle galvenajam trenerim zviedram Fredrikam Stilmanam, kuru nomainīs Andrejs Razins. “Admiral” ieņem 12. vietu Austrumos un uz izslēgšanas spēlēm reālistiski vairs nepretendē, kamēr “Spartak” ar 67 punktiem ir astotajā vietā Rietumos.

Otrā šī rīta KHL mačā “Amur” ar 4:2 pieveica ”Severstal”, gūstot trešo uzvaru pēc kārtas un saglabājot astoto vietu Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2017-12-26 15:52, pirms 6 gadiem
Tā ir, kad atdod visus spēlētājos projām tā, itkā ietu paši projām no KHL.

  +4 [+] [-]

, 2017-12-26 16:14, pirms 6 gadiem
Tā ir kad neizmaksā algas

  +1 [+] [-]

, 2017-12-26 23:27, pirms 6 gadiem
Reāli vairs nepretendē nevis reālistiski!