Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Jokerit" - "Dinamo" 3:0 (spēle noslēgusies)

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Jokerit" - "Dinamo" 3:0 (spēle noslēgusies)
Miķelis Rēdlihs
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Divu dienu un divu spēļu izbraukumu sāk Rīgas "Dinamo", kas viesos tiekas ar Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvēto Helsinku "Jokerit" - astotās vietas īpašnieci Rietumu konferencē. Vārtu drošība uzticēta Jānim Kalniņam, kurš iepriekšējā mačā ripu cietoksnī neielaida, bet pirmoreiz pieteikts aizsargs Imants Leščovs.

Helsinku "Jokerit" – Rīgas "Dinamo"

Vārti: 7:38 Salminens (Pilstrēms) 1:0, 18:28 O'Nīls (Regīns, Huhtala) 2:0, 36:50 Huhtala (Regīns) 3:0
Soda minūtes: 4:4
Vārtsargi: Raiens Zapolskis – Jānis Kalniņš

60' Rīgas "Dinamo" piedzīvo otro sauso zaudējumu pēdējos sešos mačos un septīto sezonā.

57' Iespēja rīdziniekiem, tomēr iepriekšējā mačā divus vārtus guvušais Miķelis Rēdlihs pēc sāncenšu kļūdas nespēj izcelties no vārtu priekšas.

54' Vairāki metieni pēc kārtas pa Jāņa Kalniņa sargātajiem vārtiem, tomēr Rīgas "Dinamo" vārtsargam nav jāglābj. Taču laukuma saimnieki pavada vērtīgu laiku tālu prom no saviem vārtiem.

49' Ralfa Freiberga metiens no zilās līnijas un Edgara Kuldas cīņa vārtu priekšā par atlēkušo ripu. Beidzamajā trešdaļā pārsvars pieder Rīgas "Dinamo", tomēr neveicas nedz ar momentu izveidošanu, nedz ar momentu realizēšanu.

43' Lieliska iespēja rīdziniekiem - ticis pie atlēkušas ripas, Lauris Dārziņš pamana Māri Bičevski vārtu priekšā un izdara piespēli no labās malas. Centra uzbrucējs pieliek nūju, tomēr ripa lido garām pustukšajiem Helsinku "Jokerit" vārtiem.

41' Sākusies noslēdzošā trešdaļa. Pagājušajā sezonā Rīgas "Dinamo" Somijā pēdējās 20 minūtēs atspēlējās no 0:5. Vai arī šoreiz būs Ziemassvētku brīnums?

40' Beigusies otrā trešdaļa, kuras beigās Helsinku "Jokerit" palielināja pārsvaru līdz trim vārtiem.

37' Helsinku "Jokerit" vēlreiz ātri pārvar vidējo zonu un palielina pārsvaru līdz 3:0. Peters Regīns izdara piespēli no aizvārtes, un ripa no Tomi Huhtalas slidas atrod ceļu rīdzinieku vārtos.

34' Izgājiens divatā pret vienu aizsargu, bet Lauris Dārziņš nedz piespēlē Mikam Indrašim, nedz izdara metienu, un beigās moments noslēdzas bez rezultāta, pateicoties laukuma saimnieku aizsarga darbībām.

32' Brīnumains moments rīdziniekiem - Vitālijs Pavlovs no neitrālās zonas iemet ripu uzbrukuma zonā, bet tā neprognozējami atsitas pret ledu un aizlido garām mājinieku vārtsargam Raienam Zapolskim. Tomēr izcelties Rīgas "Dinamo" atkal neļauj vārtu stabs.

27' Uz Rīgas "Dinamo" uzbrukumu, pa labo malu uz priekšu laužoties Miķelim Rēdliham, Helsinku "Jokerit" atbild ar Anti Pilstrēma laušanos uz vārtu priekšu. Iniciatīva pieder te vienai, te otrai komandai, bez nospiedoša pārsvara.

22' Rīdziniekiem neizdodas izmantot vairākumu, bet turpinājumā sanāk bīstams pretuzbrukums. Ripa nonāk līdz Pjotram Sčastļivijam, kurš met tālajā stūrī, noķerot vārtsargu uz pretkustību, tomēr Raiens Zapolskis pamanās glābt Helsinku "Jokerit".

21' Sākusies otrā trešdaļa, un Rīgas "Dinamo" vēl 56 sekundes skaitliskajā vairākumā.

20' Rope Tālaja ietriec apmalē Robertu Lipsbergu, un tas dod Rīgas "Dinamo" otro vairākumu trešdaļā. Tomēr līdz pārtraukumam neizdodas samazināt deficītu. Pēc pirmās trešdaļas rīdzinieki iedzinējos ar 0:2.

19' Ātra pāreja no aizsardzības uzbrukumā, un Helsinku "Jokerit" dubulto pārsvaru - 2:0. Saņēmis ripu labajā malā, Braiens O'Nīls trāpa tālajā devītniekā, izceļoties desmito reizi sezonā.

16' Klusējuši pirmās trešdaļas lielāko daļu, rīdzinieki īsā laika posmā izveido trīs momentus. Vispirms no zilās līnijas met Ralfs Freibergs, pēcāk pretuzbrukumā pa labo malu aizskrien Lauris Dārziņš, kurš met tuvajā stūrī, bet trāpa pa stabu, visbeidzot iespēja arī Mikam Indrašim, bet viņa metiens lido virsū vārtsargam.

12' Pateicoties Jēkaba Rēdliha, Aleksandra Jerofejeva un Ginta Meijas bloķētajiem metieniem, rīdziniekiem izdodas izturēt mazākumus. Laukuma saimnieki izdarīja ātras un asas piespēles, tomēr ripas līdz Jāņa Kalniņa cietoksnim neizdevās dabūt.

10' Rīgas "Dinamo" pirmo reizi paliek skaitliskajā mazākumā. Cīņā par ripu pie apmales noteikumus pārkāpj Ralfs Freibergs. Pēc pusminūtes noraidījumu nopelna arī Oskars Bārtulis, kurš spēlē ar salauztu nūju, tādējādi rīdzinieki paliek trijatā.

8' Helsinku "Jokerit" izvirzās vadībā ar 1:0. Pretuzbrukums, piespēle no labās malas, tomēr Anti Pilstrēmam izcelties neļauj Jānis Kalniņš. Taču pirmais pie atlēkušās ripas ir piespēli izdarījušais Sakari Salminens, kurš no tuvas distances ar metienu zem pārliktņa izvirza mājiniekus vadībā.

7' Vairākums paliek nerealizēts, neizveidojot nevienu momentu un neizdarot nevienu metienu. Pēdējos mačos Rīgas "Dinamo" vairākums klibojis, un vienīgais izņēmums bija iepriekšējā mačā pret līgas vājāko komandu Novokuzņeckas "Metallurg", kad izdevās iemest divas ripas. Pret nopietnākiem sāncenšiem neizdodas nekas.

5' Arvien labāku sniegumu rāda uzbrucējs Roberts Lipsbergs. Viņš pa labo malu traucas sāncenšu zonā, līdz izdara strauju māņu kustību un mēģina nonākt metiena pozīcijā. Tomēr Lipsbergu aptur Olivera Lauridsena noraidījums par klupināšanu, tādējādi iztraucējot metienu.

3' Pirmos momentus izveido laukuma saimnieki, divas reizes bīstamā situācijā nonākot ceturtās maiņas uzbrucējam Mesi Merjemeki. Vispirms viņš saņem piespēli gar vārtiem, bet netrāpa tuvajā stūrī, piecas sekundes vēlāk seko piespēle no aizvārtes, taču rīdziniekus glābj Jānis Kalniņš.

1' Spēle ir sākusies, un pirmajā iemetienā virsroku ņem Rīgas "Dinamo".

Rīgas "Dinamo" sastāvs:

Jānis Kalniņš (Jakubs Sedlāčeks); Oskars Cibuļskis – Uvis Balinskis, Krišjānis Rēdlihs – Ralfs Freibergs, Jēkabs Rēdlihs – Aleksandrs Jerofejevs, Imants Leščovs; Gunārs Skvorcovs – Pjotrs Sčastļivijs – Gints Meija, Lauris Dārziņš – Māris Bičevskis – Miks Indrašis, Roberts Lipsbergs – Vitālijs Pavlovs – Miķelis Rēdlihs, Nikolajs Jeļisejevs – Georgs Golovkovs – Edgars Kulda, Kaspars Saulietis.

1 2 3 4 5 6 7 227 komentāri

 +11 [+] [-]

, 2016-12-26 18:15, pirms 7 gadiem
Liekam plusus,kurš atbalsta ka Путин - хуйло.Tie kas nē - ir čekista savicka aģenti un Latvijas nodevēji(pernambucko,funs un arhīvs ir 100%)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-12-26 18:16, pirms 7 gadiem
Jokerits mierīgi bez stresa paņems Dināmo ar 5 pret 1

  -4 [+] [-]

, 2016-12-26 18:17, pirms 7 gadiem
Godīgi sakot sen nēesmu redzējis Dinamo spēles, šodien sanāks pavērot.
Ja salīdzina sastāvus es prognozēju rezultāts varētu būt 1:5
Tad nu leģendārie vārdi - Tikai Rīga , Tikai Dinamo !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2016-12-26 18:26, pirms 7 gadiem
Kur varēs redzēt spēli
Slēpts komentārs: Andalons

  -3 [+] [-]

, 2016-12-26 18:27, pirms 7 gadiem
NHL THE BEST rakstīja: Liekam plusus,kurš atbalsta ka Путин - хуйло.Tie kas nē - ir čekista savicka aģenti un Latvijas nodevēji(pernambucko,funs un arhīvs ir 100%)
ka esi duriks tas ir skaidrs

  -2 [+] [-]

, 2016-12-26 18:27, pirms 7 gadiem
kepka96 rakstīja: Nu ko kepkas, Ziemīšos arī triecat iekšā to Aldarīti!
Kad pēdejo reizi pie ārsta biji?

  -4 [+] [-]

, 2016-12-26 18:27, pirms 7 gadiem
Tikai Rīga Tikai Dinamo! Par Dinamo 3:1 uzvaru!
Priecīgus Ziemassvētkus visiem!

  +1 [+] [-]

, 2016-12-26 18:27, pirms 7 gadiem
Ziemassvētkos jau brīnumi ar notiek
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-12-26 18:28, pirms 7 gadiem
kepka96 rakstīja: Aivariņam apsveikuma kartiņu svētkos nosūtīji?
Tu neesi īpaši gudrs,vai ne?
Slēpts komentārs: specha

     [+] [-]

, 2016-12-26 18:29, pirms 7 gadiem
Vakars sācies labi jo Lugano samizoja automobīlistus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-12-26 18:30, pirms 7 gadiem
Kā jūs domājat Ļeśčovs šodien debitēs? :-)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-12-26 18:32, pirms 7 gadiem
Tātad divi čekista savicka rokas puiši jau devuši ziņu par sevi - specha un jurixxx.

  -4 [+] [-]

, 2016-12-26 18:35, pirms 7 gadiem
Beidzot kārtīgam latviešu nacionālistam patīkams sastāvs. Komandā dominē latvieši, viens leģionārs, treneru kolektīvs visi savējie. Ir daudz jaunie spēlētāji (savējie) ,kuriem dota iespēja. Tagad skatāmies ,kurš par savējiem latviešiem, kurš par somiem.

  -3 [+] [-]

, 2016-12-26 18:35, pirms 7 gadiem
#Tiem kuriem DINAMO RīGA projekts nepatīk - neskatieties!!!
#Vienkārši un elementāri!
#Par ko Jūs nemitīgi satraucaties - Jums šis =>ko Jūs neskataties <= traucē gulēt, iet uz darbu , mīlēt kādu , jeb braukt ar 6.tramvaju?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-12-26 18:41, pirms 7 gadiem
Kāds rezultāts? :-)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-12-26 18:42, pirms 7 gadiem
erred rakstīja: #Tiem kuriem DINAMO RīGA projekts nepatīk - neskatieties!!!
#Vienkārši un elementāri!
#Par ko Jūs nemitīgi satraucaties - Jums šis =>ko Jūs neskataties <= traucē gulēt, iet uz darbu , mīlēt kādu , jeb braukt ar 6.tramvaju?
Ja klubu, kurš eksistē jau uj cik ilgi, pat paši tā atbalstītāji vēl joprojām dēvē par "projektu", tad šis klubs tiešām jau saknē ir sapuvis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-12-26 18:43, pirms 7 gadiem
fanotājs a rakstīja: Baigi jau gribētos,jo debija būs tikai pie bezcerīga Dinamas zāģa
Ko tik negatīvs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2016-12-26 18:44, pirms 7 gadiem
Bet savādāk... Dinamo pastāvēšanas izbeigšana jau neatrisinās to, ka cilvēkiem patīk piesēsties pie datora, bendēt savu veselību un troļļot diennaktīm ilgi

Dinamo ir tikai iegansts. Pazudīs Dinamo, atradīs ko citu, ar ko nebūt apmierinātiem.

  +3 [+] [-]

, 2016-12-26 18:45, pirms 7 gadiem
aiziet...
1 2 3 4 5 6 7 227 komentāri