Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bagatska debijā "Maccabi" pieveic Izraēlas čempioni

Andrejs Siliņš

Bagatska debijā "Maccabi" pieveic Izraēlas čempioni
Ainars Bagatskis debitē pie "Maccabi" stūres
Foto: maccabi.co.il

Debiju pie leģendārās Telavivas "Maccabi" komandas stūres pirmdien piedzīvoja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Ainars Bagatskis, aizvedot komandu līdz uzvarai izbraukumā pār Izraēlas čempioni Rišonas "Maccabi" - 93:84.

Bagatskis par Telavivas kluba galveno treneri oficiāli tika iecelts sestdien, 24. decembrī. Spēļu kalendārs gan ilgu ieskriešanos nepieļāva un jau divas dienas vēlāk Bagatski gaidīja pirmā spēle jaunajā amatā. "Maccabi" viesojās pie Rišonas komandas, kas pagājušās sezonas izskaņā aizlika Telavivai kāju priekšā ceļa uz Izraēlas titulu, apspēlējot slaveno klubu pusfinālā un vēlāk finālā arī izcīnot titulu.

Spēle aizritēja līdzīgi - pēc pirmā puslaika Bagatska komandai bija plus seši (47:41), teicami aizvadītā trešā ceturtdaļa šķita kā uzvaras pamatu ielikšana, tomēr noslēdzošā ceturkšņa ievadā mājinieki veica izrāvienu, pietuvojoties līdz pāris precīzu metienu attālumam. Telavivas komanda gan nesalūza, tieši pretēji - atbildēja ar savu izrāvienu un svinēja uzvaru ar rezultātu 93:84.

Rezultatīvākais Telavivas vienībā ar 21 punktu bija amerikāņu uzbrūkošais aizsargs Silvens Landesbergs, 20 pievienoja amerikāņu centrs Koltons Aiversons - pirmajam arī septiņas atlēkušās bumbas, bet otrajam astoņas. Pa 12 punktiem sameta Gajs Pnini un Endrjū Goudloks, bet 11 punkti Viktora Rada kontā. Ar Radu Bagatskis pagājušajā sezonā strādāja kopā "Nizhny Novgorod" (tur Bagatska vadībā iepriekš spēlējis arī cits pašreizējais "Maccabi" spēlētājs Gals Mekels).

Mačam nebija pieteikti amerikāņu aizsargs Sonijs Vīmss un vācu centrs Maiks Cirbess.

Šī bija "Maccabi" desmitā uzvara 12 spēlēs, kas dod pirmo vietu tabulā.

Nākamo spēli "Maccabi" aizvadīs ceturtdien Spānijas pilsētā Vitorijā, kur Eirolīgas mačā tiksies ar "Baskonia". Savukārt Izraēlas čempionātā nākamā spēle paredzēta 9. janvārī Eliatā ar vietējo "Hapoel" komandu.

  +6 [+] [-]

, 2016-12-26 23:07, pirms 7 gadiem
Pie jaunā trenera noteikti visi bija savākušies un rādīja, ko māk...haļavšķiku un haltūristu šodiem nebija...tagad Bagijam ir jàprot noturēt šo attieksmi! . jūs protat? ...

     [+] [-]

, 2016-12-26 23:08, pirms 7 gadiem
Super

     [+] [-]

, 2016-12-27 00:12, pirms 7 gadiem
dakots rakstīja: Pie jaunā trenera noteikti visi bija savākušies un rādīja, ko māk...haļavšķiku un haltūristu šodiem nebija...tagad Bagijam ir jàprot noturēt šo attieksmi! . jūs protat? ...
es protu 10 minūtes no vietas noturēt attieksmi, sēžot uz tualetes poda un spaidot lāci. ilgāk gan nesanāk, krampji metas.
veiksmi Bagijam!

  +1 [+] [-]

, 2016-12-27 00:47, pirms 7 gadiem
Pieteikuma nav Somijs Vīmss... Lielais runātājs šodien netika uz laukuma... Hahah!

     [+] [-]

, 2016-12-27 02:08, pirms 7 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Pieteikuma nav Somijs Vīmss... Lielais runātājs šodien netika uz laukuma... Hahah!
vinjam tak pret Durshafaka Eiroliigaa beigaas bija savainojums,speeles beigaas laukumaa vairs neiznaaca,taa kaa savainojums visdriizaak