Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Indrašim rezultatīva piespēle, Kalniņam uzvarai pietiek ar 12 "seiviem"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Indrašim rezultatīva piespēle, Kalniņam uzvarai pietiek ar 12 "seiviem"
Miks Indrašis. Foto: dynamo.ru

Savu 12. (4+8) rezultativitātes punktu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā šovakar nopelnīja latviešu uzbrucējs Miks Indrašis, kurš ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Maskavas "Dynamo" ar 4:1 pieveikt Jaroslavļas "Lokomotiv".

Indrašis rezultatīvi asistēja veterāna Maksima Afinogenova otrajā vārtu guvumā, kad priekšpēdējā minūtē 40 gadus vecais hokejists raidīja ripu tukšā viesu cietoksnī. Mikam šovakar uz ledus pavadītajās 16:57 minūtēs arī 14 no 20 (70%) uzvarēti iemetieni un viens metiens pa vārtiem. "Dynamo" šī bija piektā uzvara pēdējās sešās cīņās, kas komandu ar 41 punktu 32 mačos pacēlis uz trešo vietu Rietumu konferencē.

Ar tādu pašu rezultātu panākumu šodien svinēja arī vārtsarga Jāņa Kalniņa Helsinku "Jokerit", kas sakāva Habarovskas "Amur". Somijas klubs izdarīja par 23 metieniem vairāk (36:13) nekā pretinieki, izcīnot trešo panākumu pēdējos četros mačos, kas ar 30 spēlēs iegūtiem 37 punktiem ļāvis nostiprināties Rietumu "top 7".

Veiksmīgi KHL sezonu turpina arī trenera asistenta Sanda Ozoliņa Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas viesos par spīti vācieša Brūksa Meiseka diviem vārtiem cīņas izskaņā, ar 4:3 pārspēja Jekaterinburgas "Avtomobilist". Ņižņijnovgorodai šī bija piektā uzvara pēdējās sešās cīņās, komandai ar 40 punktiem 34 mačos atgūstot ceturto vietu Rietumos.

Viseidzot jāatzīmē Gagarina kausa pašreizējās čempiones un Rietumu konferences līderes atspēlēšanās uzvarā 3:2 viesos pār pēdējā vietā līgā esošo Čeļabinskas "Traktor". Sesto panākumu pēdējās septiņās cīņās guva Vladivostokas "Admiral", izbraukumā atspēlējot divu vārtu deficītu un ar 3:2 pagarinājumā salaužot Minskas "Dinamo" pretestību. Divas reizes rezultatīvi meta zviedrs Markuss Ljungs.

KHL spēles 26. novembrī

SpēleRez.
Metallurg - Barys1:2 P
Traktor - CSKA2:3
Avtomobilist - Torpedo3:4
Severstal - Dinamo R1:2 P
Dinamo Mn - Admiral2:3 P
Dynamo M - Lokomotiv4:1
Jokerit - Amur4:1
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja