Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinboram Polijā otrā uzvara pēc kārtas

Andrejs Siliņš

Šteinboram Polijā otrā uzvara pēc kārtas
Pāvels Šteinbors. Foto: Cyfrasport

Latvijas futbola izlases vārtsargs Pāvels Šteinbors pirmdien Polijas Ekstraklases 16. kārtas spēlē palīdzēja Gdiņas "Arka" ar 4:1 apspēlēt "Wisla" vienību.

Spēle bija atklāta, komandas daudz uzbruka, taču Gdiņas komandai savā laukumā piederēja nozīmīgs pārsvars sitienu skaita ziņā, kas izdarīti vārtu četrstūrī. "Wisla" visa mača garumā Šteinbora sargāto vārtu četrstūrī raidīja vien trīs sitienus. 20. minūtē viesu komandas čehu uzbrucējs Zdeneks Ondrašeks no soda laukuma pēc piespēles no labā flanga ar galvu raidīja bumbu uz tālo vārtu stabu, panākot 1:1.

Spēles turpinājumā "Wisla" vairs neprata pārspēt Šteinboru, kamēr mājiniekiem izdevās jau pirmajā puslaikā atgūt vadību. Otrajā puslaikā vadība tika nostiprināta vēl ar diviem vārtu guvumiem, un "Arka" izcīnīja panākumu ar rezultātu 4:1. Divus vārtus "Arka" labā guva 22 gadus vecais gruzīnu uzbrucējs Luka Zarandija.

"Arka" vienībai šī bija otrā uzvara pēc kārtas un sestā uzvara kopumā šajā sezonā. 16 aizvadītajās cīņās šosezon "Arka" sakrājusi 23 punktus, kas šobrīd dod devīto pozīciju tabulā. No astotajā vietā esošās Poznaņas "Lech" Šteinbora komanda atpaliek vien par punktu, bet divu punktu atstatumā ir sestajā vietā esošā un šodien uzveiktā "Wisla".

Šteinbors šosezon aizvadījis visas 16 spēles Ekstralīgā "Arka" sastāvā.