Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīga" piedzīvo astoto zaudējumu pēdējās desmit spēlēs

Krišs Upenieks

"Rīga" piedzīvo astoto zaudējumu pēdējās desmit spēlēs
Renārs Kārkls
Foto: hkr.lv

Krievijas Jaunatnes hokeja līgās (MHL) regulārās sezonas spēlē hokeja klubs ''Rīga'' šodien savā laukumā ātri izvirzījās vadībā, bet pārsvaru nenoturēja un galarezultātā ar 2:3 piekāpās ''Taifun'' hokejistiem.

Pēdējo spēli MHL regulārās sezonas turnīrā rīdzinieki bija aizvadījuši pirms dažām dienām, kad nosargāja savus vārtus neskartus un ar 2:0 pieveica Habarovskas "Amurskie Tigry". ''Taifun'' tāpat kā rīdzinieki pirms šīs spēles atradās Rietumu konferences turnīra tabulas apakšdaļā.

Mača ievads mūsu komandai izdevās - ātri ieguvām skaitlisko vairākumu, un tajā ar precīzu metienu izcēlās Renārs Kārkls - 1:0. ''Rīgai'' arī izdevās pirmās 20 minūtes noslēgt ar minimālu pārsvaru, bet jāatzīmē lieliskā vārtsarga Jāņa Vora spēle, kurš atvairīja 14 pretinieku metienus.

Otrajā periodā glābējs nebija arī Voris - ''Taifun'' sastāvā pa vārtiem guva Artjoms Aleksandrovs un Aleksejs Jepifanovs, viesiem iegūstot 2:1 pārsvaru. Ilgāku laiku rezultāts palika nemainīgs, bet 54. minūtē Krievijas kluba sastāvā vārtus guva Romāns Timofejevs, sniedzot viesiem jau drošāku handikapu (3:1).

Nedaudz mazāk kā pusotru minūti pirms pamatlaika beigām cerību ''Rīgai'' sniedza Artūrs Homjakovs - 2:3. Pēdējo minūti ''Rīga'' spēlēja bez vārtsarga, pretinieki pieprasīja pārtraukumu, bet rīdzinieki tā arī nespēja izraut papildlaiku šajā spēlē.

Ar 27 punktiem 33 spēlēs MHL Rietumu konferencē ''Rīga'' ierindojas 15. vietā 17 komandu konkurencē. Rīt pulksten 18:30 komandas tiksies atkārtoti.