Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gabovam trešā uzvara pēc kārtas, Maksimenko piespēlē, Kamešs neiesit pendeli

Agris Suveizda

Gabovam trešā uzvara pēc kārtas, Maksimenko piespēlē, Kamešs neiesit pendeli
Vladimirs Kamešs
Foto: fc-enisey.ru

No Latvijas izlases futbolistiem šovakar Eiropas līgās pamatsastāvā izgāja aizsargi Vladislavs Gabovs, Vitālijs Maksimenko un Vitālijs Jagodinskis.

Polijas Ekstraklasē trešo uzvaru pēc kārtas svinēja Kjelces "Korona", kas savā laukumā ar 4:1 sakāva Ščecinas "Pogon". Vladislavs Gabovs aizvadīja visu spēli, bet "Korona" ar 23 punktiem 17 mačos pakāpās jau uz astoto vietu. Trešo neveiksmi pēdējās četrās spēlēs piedzīvoja Hožuvas "Ruch", kas bez Eduarda Višņakova zaudēja vicelīderei Bjalistokas "Jagiellonia" (1:2), savukārt Pāvels Šteinbors šobrīd ir rezervē Gdiņas "Arka" spēlē pret Krakovas "Wisla" (pēc pirmā puslaika 1:3).

Austrijas Bundeslīgā sāpīgu neveiksmi piedzīvoja "Mattersburg", kas vairākumā kompensācijas laika piektajā minūtē zaudēja "Altach" (1:2), kas kļuva par pagaidu līderi. Vitālijs Maksimenko laukumā pavadīja visu spēli un asistēja vārtu guvumā, pēc stūra sitiena ar galvu novirzot bumbu uz tālo vārtu stabu un palīdzot 69. minūtē panākt izlīdzinājumu. "Mattersburg" ar desmit punktiem 16 mačos ieņem pēdējo vietu. Otro spēli pēc kārtas neuzvarēja arī "Vysočina", kas izbraukumā pastarīšu duelī cīnījās neizšķirti ar "Pribram" (0:0). Dāvis Ikaunieks laukumā devās 80. minūtē. "Vysočina" Čehijas augstākajā līgā ar desmit punktiem 15 spēlēs ir priekšpēdējā vietā, bet "Pribram" ar astoņiem punktiem ir pēdējā.

Ungārijā izkrišanas zonu pameta "Diosgyor", kas ar 2:0 savā laukumā pārspēja tiešo konkurenti "Paks" un izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas. Vitālijs Jagodinskis aizvadīja visu spēli. "Diosgyor" ar 18 punktiem 17 spēlēs pakāpās par divām vietām un tagad ieņem devīto pozīciju 12 komandu konkurencē. Slovākijā otro uzvaru pēc kārtas svinēja DAC, kas ar 2:1 mājās vairākumā pārspēja "Michalovce". Valērijs Šabala ceturto maču pēc kārtas netika pamatsastāvā un otro reizi pēc kārtas neizgāja laukumā. DAC ar 17 punktiem 17 spēlēs ieņem devīto vietu.

Krievijas Nacionālajā jeb pēc spēka otrajā līgā Krasnojarskas "Yenisey" zaudēja Naļčikas "Spartak" (0:1). Vladimirs Kamešs aizvadīja visu spēli un 79. minūtē nerealizēja pendeli, raidot bumbu garām vārtiem, un jau 81. minūtē vienīgos vārtus guva mājinieki. "Yenisey" ar 37 punktiem 24 spēlēs ieņem ceturto vietu. Šveices pēc spēka otrajā līgā ceturto spēli pēc kārtas neuzvarēja "Wil", kas ar 1:2 mājās zaudēja "Wohlen". Artūrs Karašausks palika rezervē, bet "Wil" ar 25 punktiem 16 mačos ieņem trešo vietu.

Anglijas pēc spēka ceturtajā līgā līderpozīcijas zaudēja Plimutas "Argyle", kas mazākumā ar 1:2 izbraukumā zaudēja "Morecambe" un piedzīvoja trešo neveiksmi pēc kārtas. Nauris Bulvītis spēli sāka pamatsastāvā un pie rezultāta 1:2 savainojuma dēļ tika nomainīts 75. minūtē. Plimutai 19 spēlēs ir 38 punkti – tikpat, cik jaunajai līderei Kārlailas "United".

Itālijas pēc spēka trešajā līgā otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja "Parma", kas ar Kristapu Zommeru vārtos viesos zaudēja "Anconi" (1:2). "Parma" ar 25 punktiem 15 spēlēs savā zonā noslīdēja uz astoto vietu. Dienvidāfrikas Līgas kausa finālā iekļuva "Cape Town City", kas ar 4:1 pārspēja "Free State Stars". Renārs Rode palika rezervē.

Izmantotie resursi:
Bundesliga.at - Matchcenter
Detail zápasu 1.FK Příbram - FC Vysočina...
Match Report
MLSZ
Calendari | LEGA PRO
Korona Kielce - Pogoń Szczecin - Relacja na...
Енисей - ФУТБОЛЬНАЯ НАЦИОНАЛЬНАЯ ЛИГА
Oficiálny portál ligového futbalu - fortunaliga.sk

  +1 [+] [-]

, 2016-11-27 09:59, pirms 7 gadiem
Kamiesis 6 punktus aizsita garām :/