Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Visu karjeru kāds mēģinās man pārdankot"

Andrejs Siliņš

Porziņģis: "Visu karjeru kāds mēģinās man pārdankot"
Kristaps Porziņģis
Foto: AFP/Scanpix

Pēc zaudējuma Orlando "Magic" Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) komentāru par spēli sniedza Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis, kurš Ņujorkas "Knicks" labā guva desmit punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas un sešas reizes bloķēja metienus.

"Nemetu ar labu precizitāti, pieļāvu kļūdas, bet treneris tic man un turēja laukumā tik un tā, jo zina, ka kārtīgi cīnos aizsardzībā un darīšu jebko, lai palīdzētu komandai," Porziņģis atzina, ka uzbrukumā nav spēlējis tik labi kā iepriekšējos mačos. "Tā ir liela uzticība no trenera puses jaunajam spēlētājam. Man atliek vien iet laukumā un spēlēt, cik labi vien spēju.[..] Varbūt man vajadzēja būt agresīvākam, es pārāk daudz metu no distances. Varbūt tā bija mana kļūda. Pēc tam jau centos spēlēt gudri, izprovocēt kādu piezīmi, būt agresīvāks."

"Visu karjeru puiši mēģinās man pārdankot, tas nebeigsies," ar smaidu sejā Kristaps komentēja žurnālista repliku, ka joprojām ir spēlētāji, kas cenšas triekt no augšas, kad priekšā ir Porziņģis. "Mēģināšu nobloķēt pēc iespējas vairāk, bet būs puiši, kuri notvers īsto brīdi un viņiem tas izdosies."

Spēlēs Floridā pret "Heat" un "Magic" klāt bija arī Porziņģa ģimene - vecāki un brālis Jānis, un tas esot palīdzējis jaunajam basketbolistam: "Tas ir lieliski, ka ģimene var būt klāt visu laiku. Viņi ir mani lielākie atbalstītāji, kad neiet labi, bet, kad izdodas labāks sniegums, viņi palīdz saglabāt koncentrēšanos uz to, kas man jādara. Šī būs mana pirmā Pateicības diena, un mamma noteikti pagatavos kaut ko gardu."

"Pirmajā mēnesī esmu iemācījies, ka katru dienu ir jauns pretinieks, kuram jāpielāgojas. Spēļu kalendārs ir saspringts, jāsaglabā koncentrēšanās un jābūt gatavam katrai spēlei. Cenšos spēlēt savu spēli. Varbūt kādreiz neizdaru pareizās lietas, bet vienmēr cenšos dot komandai enerģiju un palīdzēt vismaz aizsardzībā, ja man neiet ar uzbrukumu. Ar tādu domu arī eju uz katru spēli."

Izmantotie resursi:
New York Knicks | New York Knicks Team News

  +6 [+] [-]

, 2015-11-26 09:54, pirms 8 gadiem
KP- konferences rookie of the month

  +1 [+] [-]

, 2015-11-26 10:44, pirms 8 gadiem
Jā, būtu jocīgi, ja iedotu Okaforam bez nevienas uzvaras. Lai gan liekas, ka tieši rookie of the month izvēle balstās tieši uz individuālo statistiku. Varbūt kāds var apgaismot, kas vispār izvēlas balvas ieguvēju? NBA vadība?

  +1 [+] [-]

, 2015-11-26 11:11, pirms 8 gadiem
Skolotajs35 rakstīja: Jā, būtu jocīgi, ja iedotu Okaforam bez nevienas uzvaras. Lai gan liekas, ka tieši rookie of the month izvēle balstās tieši uz individuālo statistiku. Varbūt kāds var apgaismot, kas vispār izvēlas balvas ieguvēju? NBA vadība?
Manuprāt, žurnālisti, bet neesmu 100% pārliecināts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-11-26 13:35, pirms 8 gadiem
Taunsa pozīcija rietumos neapstrīdama, austrumos šie divi džeki par rūkija balvām cīnīsies ne pa jokam, šomēnes baigi grūti pateikt

     [+] [-]

, 2015-11-26 14:25, pirms 8 gadiem
Imperiona preses sekretārs rakstīja: Tas ir Imperiona lēmums, kam dot balvas.
tev vajadzētu uzlikt IP un Dzīves banu!

  +1 [+] [-]

, 2015-11-26 14:26, pirms 8 gadiem
Starp citu, tā (ļaujot sev pārdankot), var kļūt slavens:

After 15 years, those who saw Vince Carter leap...

  +1 [+] [-]

, 2015-11-26 14:51, pirms 8 gadiem
M rakstīja: Starp citu, tā (ļaujot sev pārdankot), var kļūt slavens:

http://espn.go.com/espn/feature/story/_/id/13713188/after-15-years-saw-vince-carter-leap-frederic-weis-sydney-believe-witnessed
Pipec, šito biju jau piemirsis, - viennozīmīgi - Kārters bija danku karalis- daudz radošāks par Griffinu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja