Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Kuksika kluba budžets - 10,4 miljoni eiro

Kuksika kluba budžets - 10,4 miljoni eiro
Rihards Kuksiks
Foto: superdeporte.es

Spānijas basketbola klubs Valensijas "Valencia Basket", kurā spēlē Latvijas basketbolists Rihards Kuksiks, apstiprinājis šīs sezonas budžetu, kas sasniegs 10,4 miljonus eiro. Tas ir nedaudz lielāks kā pagājušajā sezonā, kad valensieši spēlēja Eirolīgā.

Šodien notikušajā Valensijas kluba īpašnieku sanāksmē tika apstiprināts 2011./2012. gada sezonas budžets, kas būs 10,41 miljons eiro. Plānots, ka šī summa tiks savākta no dažādiem "Valencia Basket" labvēļiem, sponsoriem, kā arī kluba ienākumiem un reklāmām. Tāpat uzskaitīts tika pagājušās sezonas budžets, kura tēriņi bija 10,39 miljoni eiro. Jāatceras, ka pagājušajā sezonā Valensijas klubs startēja arī Eirolīgā, kur aizkļuva līdz ceturtdaļfinālam, bet šogad to nomainījis pret Eiropas kausu.

Cita Latvijas basketbolista Kristapa Valtera kluba Malagas "Unicaja" budžets esot ap 15,5 miljoniem eiro (sezonu iepriekš - 18 miljoni), bet Jāņa Blūma pārstāvētā Bilbao kluba budžets esot virs desmit miljoniem (sezonu iepriekš - deviņi miljoni). Starp citu, nesen Blūma klubs tika pie jauna sponsora "Gescrap", ar ko noslēgta vienošanās uz četriem gadiem, kas ik sezonu Bilbao vienībai ienesīs ap diviem miljoniem eiro. Pirms sezonas savu budžetu atklāja arī Latvijas čempioni Rīgas VEF, kam tas esot 2,5 miljonu eiro apmērā.

Nesen Valensijas klubam pievienojās brazīliešu centrs Tjago Spliters, kļūstot par vienu no vislabāk apmaksātajiem spēlētājiem komandā. Vienošanās paredz, ka Splitera alga ir 140 000 eiro mēnesī, bet tagad tā tiks skaitīta pa nedēļām (35 000), jo aizvadītajā naktī kļuva zināms, ka jau pēc pāris nedēļām sāksies NBA sezona. Spliteram nāksies atgriezties Sanantonio "Spurs" sastāvā, bet līdz tam pāris spēles viņam vēl izdosies aizvadīt ar Valensijas komandu. Viena no tām būs jau šovakar pret "Manresa" vienību, kuras sākums pulksten 20:30 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
ACB.COM
Noticias de VALENCIA. Diario de noticias y...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2011-11-26 20:24, pirms 12 gadiem
oilersbest rakstīja: Nu jā drīz jau Kuksiks būs labākais komandā kad aizbrauks NBA čaļi!
Noteikti nē! Aizmirsti! Taču, spēlēs laiks (ļoti cerams) palielināsies

  +1 [+] [-]

, 2011-11-26 20:45, pirms 12 gadiem
oilersbest rakstīja: Nu jā drīz jau Kuksiks būs labākais komandā kad aizbrauks NBA čaļi!
Un kas tad ir tie NBA veči? Nekas nemainīsies, pašam vien jācīnās tālāk un viss būs ok... uz Kuksiku lokauta endings neattiecas

     [+] [-]

, 2011-11-28 14:05, pirms 12 gadiem
Nezin,cik tad Kuksiks pa mēnesi saņem?

  -1 [+] [-]

, 2011-11-28 18:38, pirms 12 gadiem
Vo vo