Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK "Rīga" pēc karantīnas atgriežas nepilnā sastāvā un ar sauso zaudējumu

Rolands Eliņš

HK "Rīga" pēc karantīnas atgriežas nepilnā sastāvā un ar sauso zaudējumu
Foto: Arturs Stabulnieks

Rīgas "Dinamo" sistēmas jauniešu klubs "Rīga" šodien aizvadīja izbraukuma spēli Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL), ar 0:2 piekāpjoties "Krylya Sovetov".

"Rīgai" iepriekšējā spēle bija 13. oktobrī jeb pirms gandrīz divām nedēļām Pēc atgriešanās no izbraukuma Tālajos Austrumos "Rīgai" sastāvā tika konstatēta inficēšanās ar Covid-19, kas lika visai komandai doties karantīnā.

Uz "Rīgu" iespaidu atstājusi arī situācija lielajā komandā, kurā arī ir vairāki saslimšanas gadījumi, bet pēc divām dienām jāaizvada nākamā spēle Kontinentālajā hokeja līgā. No "Rīgas" lielajai komandai aizdoti astoņi spēlētāji, kā arī galvenais treneris Valērijs Kuļibaba. Līdz ar to šodien "Rīga" mačam varēja pieteikt tikai 19 spēlētājus, ieskaitot divus vārtsargus.

"Rīga" šodienas mačā nokļuva iedzinējos 23. minūtē, bet pēc tam "Rīgas" vārtsargs Bruno Brūveris tika pārspēts 52. minūtē. "Krylya Sovetov" uzvarēja ar 2:0, un "Rīgai" neizdevās gūt vārtus. Izdarīto metienu ziņā pretinieku komanda bija pārāka ar 32:20.

"Rīgai" pirms tam bija izdevies veiksmīgs spēļu posms, uzvarot sešās no septiņām spēlēm. "Rīga" ieņem sesto vietu Rietumu konferencē, tā spējusi 19 spēlēs gūt 22 punktus.

Nākamā spēle "Rīgai" paredzēta jau rītdien, vēlreiz sacenšoties ar "Krylya Sovetov" vienību. Pēc tam sekos vēl divas izbraukuma spēles Habarovskā, kas tiks aizvadītas 30. un 31. oktobra agrā rītā (pēc Latvijas laika).

Izmantotie resursi:
https://mhl.khl.ru/

  -4 [+] [-]

, 2020-10-26 21:27, pirms 3 gadiem
Kpc jāņem spēlētāji no HK Rìga??? Cik zinàms fārmklubà hau arī ir veseli spēlētāji

  +4 [+] [-]

, 2020-10-26 21:58, pirms 3 gadiem
enkuzens rakstīja: Kpc jāņem spēlētāji no HK Rìga??? Cik zinàms fārmklubà hau arī ir veseli spēlētāji
Jau kuro reizi šis stulbais jautājums: Zemgale ir fārmklubs uz papīra, bet ligums ar Dinamo nav noslēgst nevienam no šobrīd esošajiem hokejsitiem.
tobišs neviens nedrīkst spēlēt KHL.. to var darīt tikai MHL un VHL vienības tikai... ja Dinamo grib kādu no Zemgales, tad viņiem ir jānoslēdz līgums ar šo spēlētāju...
bet minimālā alga KHL ir noteikti lielāka kā pat Olimp vadošajiem spēlētājiem... tad vieglāk ir atrast kādu lētu krievu, kurš gatavz uzspēlēt pie Dinamo, nekā overpriced letiņu.

  -2 [+] [-]

, 2020-10-27 03:35, pirms 3 gadiem
tu ļoti stipri maldies. ja zinātu kā tieši tiek maksātas Dinamo algas, tad tā neteiktu.

     [+] [-]

, 2020-10-27 08:50, pirms 3 gadiem
šķiet tu pats ļoti maldies...minimālā dinamo sez.pag. gad bija 4.5k mēnesī, šogad noteikti ir neaudz sarukusi...Kurš no Zemgales sastāva būtu pelnījis 3.5-4k mēnesī? Vienīgi Ābols ar saviem 5k apmierināts ir.

Tad jau labāk ir ņemt jaunos no MHL, kur būs tikai 1k jāmaksā, pa pilnu mēnesi..ja izlaiž spēles, tad cipars sarūk.

Domāju, ka šogad arī citiem spēlētājiem ir tāds punkts, ja neizvada visas spēles naudiņa tiek maksāta mazāk, bet par to nezinu, vnk minējums.

     [+] [-]

, 2020-10-27 12:44, pirms 3 gadiem
to summu ko nosauci.. tā nav konkrēta summa ko saņem, runa ir tieši par RD, ne KHL, tur drošvien arī viss kārtībā. Bet Dinamo nē, minimālā nav 4.5k mēnesī un tā summa ir mainīga katru mēnesi. Tur apakšā ir sava sistēma pret visiem Meijām,Batņām, Pavloviem un citiem esošajiem un bijušajiem ši līmeņa spēlētājiem. stipri mazāk.