Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

A Sērijas līderes "Milan" vārtsargs Donnarumma inficējies ar Covid-19

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

A Sērijas līderes "Milan" vārtsargs Donnarumma inficējies ar Covid-19
Džanluidži Donnarumma
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas A sērijas klubs "AC Milan" savā mājaslapā paziņojis, ka komandas pamatsastāva vārtu vīram Džanluidži Donnarummam ir pozitīvs Covid-19 tests. Tāpat pozitīvs tests ir norvēģim Jensam Pīteram Hogem un trīs kluba darbiniekiem. Abi futbolisti nevarēs palīdzēt komandai šī vakara spēlē, kad savā laukumā "AC Milan" uzņems "Roma".

Klubā mājaslapā rakstīts: "Paziņojam, ka vakar vakarā saņēmām Covid-19 testu rezultātus. Diviem mūsu futbolistiem tie izrādījās pozitīvi – Donnarumam un Hogem. Tāpat inficējušies ir trīs kluba darbinieki."

Nevienam no inficētajiem nav simptomu, bet visi atrodas savās dzīvesvietās un ievēro pašizolāciju, kā arī uzsākuši ārstēšanos atbilstoši veselības iestāžu norādījumiem," paziņojuma turpinājumā minēts. "Šodien organizējām atkārtotu testu nodošanu, jo to pieprasa protokols. Saņēmām labas ziņas, ka neviens cits no komandas nav inficēts."

"AC Milan" sezonu iesākusi ļoti labi. Komanda uzvarējusi visās četrās kārtās un atrodas A sērijas galvgalī. Komanda guvusi deviņus vārtus un ielaidusi tikai vienus. "Roma" šobrīd ar septiņiem punktiem atrodas 9. vietā turnīra tabulā.

Izmantotie resursi:
https://www.acmilan.com/en/news/art...

     [+] [-]

, 2020-10-26 15:06, pirms 3 gadiem
Lielais brālis glābs vai Tatarušanu?!