Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Kunlun" papildina Stenlija kausu ieguvušais Smits-Pelijs, Kravcovs atgriezīsies "Traktor"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Kunlun" papildina Stenlija kausu ieguvušais Smits-Pelijs, Kravcovs atgriezīsies "Traktor"
Devante Smits-Pelijs. Foto: AP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas kluba Pekinas "Kunlun Red Star" uzbrukumu papildinās Devante Smits-Pelijs, kamēr Čeļabinskas "Traktor" rindās atgriezīsies jaunais Vitālijs Kravcovs.

27 gadus vecais Smits-Pelijs pēdējās divas sezonas pavadīja Vašingtonas "Capitals" rindās. 2018. gadā viņš palīdzēja komandai izcīnīt Stenlija kausu, piedaloties 24 izslēgšanas mačos, kuros guva septiņus vārtus un pievienoja vienu piespēli. Pagājušajā sezonā viņš 54 spēlēs sakrāja astoņus punktus, bet vasarā kļuva par brīvo aģentu.

Smits-Pelijs parakstīja pārbaudes laika līgumu ar Kalgari "Flames", tomēr nenoturējās sastāvā. Tagad viņš atradis jaunu darba vietu, pievienojoties "Kunlun Red Star", kas Austrumu konferencē atrodas priekšpēdējā vietā. 395 spēles Nacionālajā hokeja līgā aizvadījušajam Smitam-Pelijam tā būs pirmā pieredze ārpus Ziemeļamerikas.

Savukārt 19 gadus vecais Kravcovs, kurš 2018. gadā tika atzīts par Kontinentālās hokeja līgas labāko debitantu, bet pagājušajā sezonā piedalījās Zvaigžņu spēlē, izmantojis līgumā iekļauto punktu un pieņēmis lēmumu atgriezties "Traktor" rindās. Pērn viņš 50 spēlēs tika pie 21 punkta.

Pagājušajā gadā Kravcovu ar devīto numuru draftēja Ņujorkas "Rangers", un šis bija uzbrucēja pirmais mēģinājums ielauzties sastāvā. Treniņnometnē viņš neizturēja konkurenci, bet fārmklubā Kravcovs aizvadīja piecus mačus, kuros izcēlās ar vienu piespēli.

Izmantotie resursi:
https://rsport.ria.ru/20191026/1560...
https://twitter.com/NYP_Brooksie/st...

  -2 [+] [-]

, 2019-10-26 12:52, pirms 4 gadiem
Tikmēr Rīgai nepietiek naudas nekam.

  -1 [+] [-]

, 2019-10-26 13:20, pirms 4 gadiem
Gūža rakstīja: Tikmēr Rīgai nepietiek naudas nekam.
Iedod no saviem krājumiem... $$$

  -1 [+] [-]

, 2019-10-26 13:26, pirms 4 gadiem
W W E rakstīja: Iedod no saviem krājumiem... $$$
Ja nebūtu ņēmuši kaķi maisā, tad nauda būtu...