Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas finālu MVP Klaibērnam krustenisko saišu trauma un operācija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Eirolīgas finālu MVP Klaibērnam krustenisko saišu trauma un operācija
Vils Klaibērns. Foto: Zuma Press/Scanpix

ULEB Eirolīgas čempiones Maskavas CSKA uzbrucējs Vils Klaibērns izcīnītajā uzvarā pret Berlīnes "Alba" sarāvis ceļgala krusteniskās saites. Viņam tiks veikta operācija, bet pagaidām nav zināms, cik ilgs būs atlabšanas termiņš.

CSKA ir viena no divām komandām (vēl arī "Barcelona"), kas Eirolīgas sezonu sākusi ar 4-0 bilanci. Vakar izdevās viesos pārliecinoši tikt galā ar "Alba" – 82:66. Jānis Strēlnieks atzīmējās ar septiņiem punktiem, bet Klaibērns laukumā pavadītajās astoņās minūtēs iemeta divus punktus. Pirmajos trīs mačos amerikānis vidēji iemeta 16,0 punktus un izcīnīja 6,0 atlēkušās bumbas.

Pēc atgriešanās Maskavā Klaibērnam tika veiktas padziļinātas pārbaudes, kas apstiprināja bažas – labās kājas ceļgalā sarautas krusteniskās saites un būs nepieciešama operācija. Lai gan CSKA nenāca klajā ar konkrētu atveseļošanās termiņu, sagaidāms, ka basketbolistam sezona ir beigusies.

CSKA tas ir liels trieciens, jo Klaibērns tika atzīts par pagājušās sezonas "Final 4" MVP. Finālā Krievijas spēcīgākais klubs ar 91:83 pieveica Stambulas "Anadolu Efes", un Klaibērns šajā mačā atzīmējās ar 20 punktiem un piecām atlēkušajām bumbām. Viņam šī bija trešā sezona CSKA rindās pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
https://www.euroleague.net/news/i/a...

     [+] [-]

, 2019-10-26 14:12, pirms 4 gadiem
Neforši, protams, bet iespēja Strēlniekam.
Life is life.