Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bļugera "Penguins" iegūst Norvēģijas izlases uzbrucēju Martinsenu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bļugera "Penguins" iegūst Norvēģijas izlases uzbrucēju Martinsenu
Andrēass Martinsens pēc pārbaudes spēlē gūtajiem vārtiem. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Pitsburgas "Penguins", kuru pārstāv Latvijas izlases centra uzbrucējs Teodors Bļugers, maiņas darījumā ieguvis norvēģi Andrēasu Martinsenu. Savukārt prom devies aizsargs Eriks Gudbransons.

27 gadus vecais Gudbransons šajā sezonā laukumā devies septiņās spēlēs, pie punktiem netiekot un sakrājot divas soda minūtes. Viņš pelna četrus miljonus dolāru, un līgums būs spēkā līdz 2021. gada vasarai. Karjeras gaitā aizsargs pārstāvējis ne tikai "Penguins", bet arī Floridas "Panthers" un Vankūveras "Canucks", kopā 474 mačos tiekot pie 64 punktiem.

Tagad Gudbransons aizmainīts uz Anaheimas "Ducks", bet pretējā virzienā ceļojis Martinsens un 2021. gada drafta septītās kārtas izvēle. Norvēģis šovasar parakstīja līgumu kā brīvais aģents, taču galvenajā komandā viņš nav spēlējis. Martinsens aizvadījis tikai vienu maču Amerikas Hokeja līgā. Pagājušajā sezonā viņš piedalījās 24 spēlēs Čikāgas "Blackhawks" rindās (1+3) un aizvadīja 38 mačus fārmklubā.

Spēka uzbrucējs Ziemeļamerikā nekad nav izcēlies ar īpašu rezultativitāti, taču šā gada pasaules čempionātā viņš bija Norvēģijas izlases līderis. Martinsens septiņās spēlēs izdarīja sešas rezultatīvas piespēles, bet norvēģi pieveica Austrijas un Itālijas komandas, grupā ierindojoties sestajā vietā, tūdaļ aiz Latvijas.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/anaheim-ducks-ac...

Slēpts komentārs: wilwood

  +5 [+] [-]

, 2019-10-26 12:03, pirms 5 gadiem
wilwood rakstīja: Tas nozīmē, ka Tedijs var gatavoties AHL.
Nē. Šis treids palīdzēja Pitsburgai atbrīvoties no 4 miljonu kontrakta. Martinsens lielāko sezonas daļu notusēs pa AHL.

     [+] [-]

, 2019-10-26 13:35, pirms 5 gadiem
wilwood rakstīja: Tas nozīmē, ka Tedijs var gatavoties AHL.
Sākumā salīdzini šī čaļa statistiku ar Tedija statiem...

  +1 [+] [-]

, 2019-10-26 14:13, pirms 5 gadiem
wilwood rakstīja: Tas nozīmē, ka Tedijs var gatavoties AHL.
Tas vispar neko nenozime! Kas vispar ir par stulbumu saja saita visu laiku ar to sutisanu uz AHL, KHL utt. Par to pasu Merzlikinu. Calis 2 speles tik nospelejis un jau daudzi atsaldeni raksta " viss uz KHL, AHL, utt." Padomajiet vispirms ar galvu un tikai tad rakstat!

     [+] [-]

, 2019-10-26 20:13, pirms 5 gadiem
Gūža rakstīja: Sākumā salīdzini šī čaļa statistiku ar Tedija statiem...
Martinsenam 152 NHL spēles karjerā, Bļugeram tik 39...

     [+] [-]

, 2019-10-26 20:39, pirms 5 gadiem
Abrags rakstīja: Martinsenam 152 NHL spēles karjerā, Bļugeram tik 39...
Un 152 spēlēs 23 punkti.
Bļugeram 39 spēlēs 14.