Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Astros" uzvar Vašingtonā, Pasaules sērijā – 1-2

Juris Miņins
Juris Miņins

"Astros" uzvar Vašingtonā, Pasaules sērijā – 1-2
Foto: AFP/Scanpix

Hjūstonas "Astros" šonakt spēja izcīnīt savu pirmo uzvaru Augstāko beisbola līgu (MLB) 2019. gada Pasaules sērijas izspēlē, izbraukumā ar 4:1 pārspējot Vašingtonas "Nationals". Sērijā gan vēl aizvien vadībā ir vašingtonieši, 2-1.

Šīs sezonas labākā regulārā turnīra komanda Hjūstonas "Astros" savu dalību Pasaules sērijā, visdrīzāk, nebija iedomājusies tā kā tā izvērtās, proti, Teksasas vienība zaudēja abus divus pirmos mačus, kuri, turklāt, norisinājās viņu laukumā, negaidīti nokļūstot iedzinējos ar 0-2. Tas nozīmēja, ka nu viņiem pašiem ir jāspēj uzvarēt izbraukumā.

Jāsaka, ka pirmais solis uz atgriešanos cīņā Hjūstonas komandai izdevās, jo pirmajā spēlē, kas tika aizvadīta ASV galvaspilsētā (tā arī bija pirmā MLB finālspēle, kas tiek izspēlēta Vašingtonā kopš 1933. gada) viņi svinēja uzvaru ar 4:1. Par to viņiem jāpateicas gan Džordžam Springeram, kurš "nozaga" divas bāzes, gan Maiklam Brantlijam, kurš izcēlās ar diviem izsistiem punktiem, gan arī Hosē Altuvem, kurš šos punktus pats arī guva.

Tiesa, lai arī Hjūstonas komanda uzvarēja šajā cīņā, viņu problēmas ar metējiem turpinājās, jo Gerits Kols un Džastins Verlanders zaudēja savas spēles, bet Zaks Grainkī, vēl viens "dūzis" hjūstoniešu metēju sastāvā, 4.1 ininga laikā 10 reizes ļāva pretiniekiem sasniegt vismaz pirmo bāzi.

Vienīgo punktu Vašingtonas "Nationals" labā izsita Viktors Robless, bet sākumsastāvā laukumā nākušais metējs Anibals Sančezs 5.1 ininga laikā pieļāva 10 atsitienus un vienu brīvgājienu par ko arī saņēma spēles zaudētāja atzīmi.

Jāatzīst gan, ka jau Pasaules sērijas ceturtajā mačā komandas savu metēju izvēlē būs mainītās pozīcijās, proti, Vašingtona laukumā laidīs savu "dūzi" Patriku Korbinu, kamēr Hjūstona, ja var ticēt esošajai informācijai, cerēs uz debitantu Hosē Urkidī.

Pasaules sērija beisbolā

#ViesiMājniekiRezultāts
1.NationalsAstros5:4
2.NationalsAstros12:3
3.AstrosNationals4:1
4.AstrosNationals
5.AstrosNationals
6.NationalsAstros
7.NationalsAstros

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/