Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Cigaņika komandai ceturtais zaudējums piecās spēlēs

Andrejs Siliņš

Cigaņika komandai ceturtais zaudējums piecās spēlēs
Andrejs Cigaņiks, Foto: orange-pictures.nl

Latvijas futbola izlases pussarga Andreja Cigaņika pārstāvētā "Cambuur" piektdien Nīderlandes čempionāta 2. līgā ar 0:2 atzina līderes "G.A.Eagles" pārākumu, bet Andrejs laukumā bija visu maču.

Polijas Ekstraklasē Vroclavas "Slask" 13. kārtas spēlē ar 5:0 izbraukumā sagrāva "Legnica", izcīnot pirmo uzvaru pēc diviem zaudējumiem. Igors Tarasovs uzvarētāju sastāvā bija pieteikts mačam, tomēr palika rezervē. 30 gadus vecais aizsargs šosezon nospēlējis tikai vienu spēli (21. jūlijā), kā arī vienā cīņā devies laukumā kausā (26. septembrī). "Slask" ar četrām uzvarām un 15 punktiem ieņem desmito pozīciju 16 komandu konkurencē.

Nīderlandes pēc spēka 2. līgā zaudējumu piedzīvoja pēdējā izlases sasaukuma Latvijas valstsvienības debitanta Andreja Cigaņika pārstāvētā "Cambuur", kas ar 0:2 piekāpās tabulas līdervienībai "G.A. Eagles". "Cambuur" vienībai tas bija ceturtais zaudējums pēdējās piecās spēlēs, un Cigaņika vienība ieņem astoto pozīciju 20 komandu konkurencē.

Cigaņiks laukumā devās pamata sastāvā un nospēlēja visu maču. Šajā sezonā pussargs devies laukumā deviņās spēlēs, astoņās no tām - pamata sastāvā. Pagaidām vienīgos vārtus Cigaņiks guva kausa izcīņas spēlē 25. septembrī.

     [+] [-]

, 2018-10-27 10:27, pirms 5 gadiem
Švaki spēlētāji švakās komandās.