Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Stīnam 1+3 "Blues" uzvarā pār "Flames"

Stīnam 1+3 "Blues" uzvarā pār "Flames"
"Blues" uzbrucējam Aleksandram Stīnam vārti un trīs piespēles mačā pret "Flames"
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Sentluisas “Blues” pāspēja Kalgari “Flames” ar 5:2 Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē pateicoties Aleksandra Stīna vārtiem un trīs piespēlēm, bet abus vārtus zaudētāju komandā guva Mikaels Beklunds.

Mača sākums neliecināja par to, ka viesi piedzīvo sagrāvi, jo ceturtās minūtes izskaņā Mikaels Beklunds atklāja rezultātu ar metienu no tuvās distances - 0:1. Metienu pārsvars pirmajā trešdaļā arī piederēja viesu komandai, taču pēc 20 nospēlētajām minūtēm rezultāts bija neizšķirts - perioda beigās “Flames” nespēja izmest ripu no savas zonas un mājinieku uzbrukums turpinājās. Sekoja piespēle aiz vārtiem, bet kombināciju pabeidza Aleksandrs Stīns ar metienu no vārtu priekšas - 1:1.

Otrajā periodā divi “Blues” hokejisti atzīmējās trīs minūšu laikā. Vairākuma izspēles laikā ripa trāpīja pa vārtu stabu, sekoja metiens, ko Edijs Laks atvairīja, taču pirmais pie ripas bija Džeidens Švarcs, kurš ar atkārtoto metienu panāca 2:1, gūstot savus septītos vārtu šosezon. Savukārt “Blues” kapteinis Alekss Petrandželo saņēma ripu iemetiena aplī un veiksmīgi meta, palielinot mājinieku pārsvaru līdz 3:1. Līdz pārtraukumam “Flames” izdevās samazināt deficītu ne bez “Blues” palīdzības – Džeiks Allens paklūpa aiz vārtiem mēģinot apturēt ripu un epizode beidzās ar precīzo metienu tukšos vārtos Beklunda izpildījumā - 3:2.

Noslēdzošajā trešdaļā ilgi saglabājās mājinieku minimālais pārsvars. Trīsarpus minūtes līdz spēles beigām Pols Štjasnijs ar metienu no tuvās distances pabeidza mājinieku kombināciju - 4:2, bet Džoels Edmundsons iemeta ripu jau tukšos “Flames” vārtos - 5:2. Neskatoties uz diviem vārtu guvumiem, Beklundam šajā mačā ir -1 lietderība un tikai diviem “Flames” hokejistiem izdevās pabeigt maču ar +1.

“Blues” pēc šī mača saglabāja pirmo vietu Centrālajā divīzijā ar 15 punktiem pēc desmit spēlēm, svinot astoto uzvaru šosezon, savukārt “Flames” piedzīvoja piekto neveiksmi desmit mačos, paliekot ar desmit punktiem.

NHL sezona turpināsies naktī uz 27. oktobri ar 11 spēlēm.

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

  +1 [+] [-]

, 2017-10-26 09:18, pirms 6 gadiem
Ko, zviedrs Steen ir kļuvis par ziemeļamerikāni Stīnu?
Aleksandra tēvs Thomas Steen - Eliteprospects.com ir zviedrs un Aleksandrs arī, kaut arī dzimis Kanādā.

Fjodorovs laikam centīgi atdarina Suveizdu jaunas uzvārdu rakstības izdomāšanā.

     [+] [-]

, 2017-10-26 09:51, pirms 6 gadiem
Vegasa negrib Šipačovu. Ļauts pārstāvjiem meklēt maiņas darījumus.