Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Krosbijs atgriežas ar vārtiem, ''Red Wings'' piektā uzvara pēc kārtas

Krosbijs atgriežas ar vārtiem, ''Red Wings'' piektā uzvara pēc kārtas
Sidnijs Krosbijs
Foto: AP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Pitsburgas ''Penguins'' atspēlēja divu vārtu deficītu un uzvarēja Floridas ''Panthers'' 3:2. Citā mačā Detroitas ''Red Wings'' pārspēja Karolīnas ''Hurricanes'' 4:2, svinot piekto uzvaru pēc kārtas.

Pitsburgas ''Penguins'' sastāvā šonakt atgriezās komandas kapteinis un viens no pasaules labākajiem hokejistiem Sidnijs Krosbijs, kuram pirms nedaudz vairāk kā 15 dienām tika konstatēts smadzeņu satricinājums. Kanādas hokejists guva komandas pirmos vārtus, kad neviena netraucēts ar precīzu metienu sadeldēja rezultāta starpību līdz minumam, panākot 1:2 pret Floridas ''Panthers''.

Krosbijs pēc spēles atzina, ka vēl nav spējis pilnībā noķert spēles tempu un īsti vēl nejūtas savā ādā, piebilstot, ka nepieciešams piestrādāt pie izpildījuma un lēmumu pieņemšanas ātruma. Pingvīni gan prata atspēlēties un noslēgumā izcīnīt arī uzvaru 3:2.

Tampabejas ''Lightning'', kuras sistēmā atrodas arī viens no Latvijas labākajiem vārtsargiem Kristers Gudļevskis, sabēra septiņas ripas Toronto ''Maple Leafs'' vārtos un svinēja uzvaru 7:3. Izcilu maču aizvadīja komandas līderis Stīvens Stemkoss, kurš guva divus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles, turklāt nopelnīja fantastisku lietderības koeficientu +4.

''Lightning'' vārtsargam Benam Bišopam šī spēle nebija pārāk veiksmīga, jo kādā no epizodēm pēc spēcīga metiena ripa trāpīja viņam tieši pa seju, izsitot divus zobus. Tas gan Bišopam nebija nekāds šķērslis un viņš aizvadīja pilnu maču.

Detroitas ''Red Wings'' pēc neveiksmīga sezonas starta, proti, zaudētām pirmajām divām spēlēm, uzņēmusi apgriezienus un uzvarējusi jau piekto maču pēc kārtas. Šovakar Detroita tika galā ar Karolīnas ''Hurricanes'' 4:2, tuklāt pirmos divus vārtus sezonā guva viens no komandas līderiem Dilans Larkins, kurš pirmoreiz atzīmējās, izgājienā skaisti apspēlējot vārtsargu un otro reizi ripu vārtos raidot pēc rikošeta no aizsarga kājas. Jāpiebilst, ka Detroita ir vienas uzvaras attālumā, lai atkārtotu pagājušās sezonas sešu uzvaru sēriju, kas tika paveikta janvārī.

Minesotas ''Wild'' šonakt neatstāja nekādas cerības Bostonas ''Bruins'', sagraujot lāčus 5:0. Pirmos divus vārtus guva Čārlijs Koils un bijušais Girgensona komandas biedrs Bufalo rindās Kriss Stjuarts. Tikai pēc diviem ielaistiem vārtiem notika vārtsargu maiņa Zanē Makintairu nomainīja Malkolms Subans, kurš ielaida vārtus īsu brīdi pēc nākšanas laukumā, kad viņu pārspēja Raiens Saters.

Skaistus vārtus guva Džeisons Zukers, kurš ieraudzīja, ka komandas biedrs grasās mest pa vārtiem un uzreiz slidoja vārtu virzienā, kur apzināti pielaboja ripas lidojuma virzienu un tā pārlidoja pāri Subanam, rezultātam kļūstot 4:0. Skaistu punktu spēlei pielika Džeisona Pominvilla vārti, kuram tas bija jau 250 precīzais raidījums NHL karjerā.

NHL regulārā sezona, 26. oktobris

DuelisRezultāts
Bruins – Wild0:5
Devils – Coyotes5:3
Penguins – Panthers3:2
Red Wings – Hurricanes4:2
Flyers – Sabres4:3 PM
Maple Leafs – Lightning3:7
Blues – Flames1:4
Stars – Jets3:2
Sharks – Ducks2:1 P
Canucks – Senators0:3

Resursi: https://www.nhl.com

  -4 [+] [-]

, 2016-10-26 07:52, pirms 7 gadiem
Teicams comeback maniem Pingvīniem, prieks par Sidu kurš agriežas un un uzreiz vārti..

Bet pēdējas 2 minūtes Pens izcilas neļāva par Pantēram viņu zonā ieiet

  -4 [+] [-]

, 2016-10-26 08:31, pirms 7 gadiem
Malaci Red Wings,cerams sogad cinisies par kausu.

  -4 [+] [-]

, 2016-10-26 08:40, pirms 7 gadiem
Samagons rakstīja: Malaci Red Wings,cerams sogad cinisies par kausu.
Arī prieks, tad jau redzēs kā ies. Daudzi gan prognozēja,ka šogad netiks playoff.

  -4 [+] [-]

, 2016-10-26 08:59, pirms 7 gadiem
Stemkoss labu formu uzņēmis sezonas sākumā. 2+2 šonakt.
Slēpts komentārs: pūce

  -3 [+] [-]

, 2016-10-26 10:18, pirms 7 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Stemkoss labu formu uzņēmis sezonas sākumā. 2+2 šonakt.
nav jau Radulovs, kas tik atsevišķās spēlēs paspīd krievu fanelis tev mīnusu iebliezis

  +1 [+] [-]

, 2016-10-26 12:54, pirms 7 gadiem
pūce rakstīja: divi zobi no protēzēm? kā var paspēlēt ar izdauzītiem zobiem? uvažuha
Vecīt, tieši tāpēc tas i hokejs