Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Klīvlenda finālsēriju sāk ar pārliecinošu uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Klīvlenda finālsēriju sāk ar pārliecinošu uzvaru
Foto: APTOPIX/Scanpix

Klīvlendas "Indians" komanda vairāk nekā pārliecinoši ir sākusi Augstāko beisbola līgu (MLB) finālsēriju, ar 6:0 pārspējot Čikāgas "Cubs".

Šīssezonas MLB regulārā turnīra labākā komanda, Čikāgas "Cubs", nokļūstot Pasaules sērijā pirmo reizi kopš 1945. gada, izskatījās pagalam nevarīgi, ko izmantoja Klīvlendas komanda, kad Korijs Klubers dominēja pirmajos sešos iningos, ar ko bija pietiekoši, lai nodrošinātu "Indians" vienībai pirmo uzvaru sērijā līdz četriem panākumiem.

Korijs Klubers sešos iningos pieļāva vien četrus sitienus, deviņas reizes pārspēja sitējus, nosūtot viņus atpakaļ uz soiņu, kā arī pats nezaudēja nevienā mikromačā. Savukārt uzbrukumā ar diviem "Home run" sitieniem izcēlās Roberto Perezs, kurš kopā guva četrus punktus. Lieliski nospēlēja arī Amerikas līgas finālsērijas vērtīgākais spēlētājs Endrjū Millers, kurš septītajā iningā spēja palikt "sausā" situācijā, kad bija aizņemtas visas bāzes un nebija gūts vēl neviens auts.

Zaudētāju komandas pamatsastāva metējs Džons Lesters spēli gan iesāka nepārliecinoši, jo pirmajā iningā zaudēja divus punktus un tas, iespējams, arī bija lūzuma punkts spēlē.

Jāpiebilst, ka Klīvlendas komanda līdz šim 2016. gada izslēgšanas mačos ir zaudējusi tikai vienu spēli.

Nākošā abu komandu cīņa tiks aizvadīta jau šonakt. Čikāgai uz metēju kalniņa stāsies Džeiks Arieta, bet Klīvlendas komanda sākumsastāvā uz laukuma sūtīs Trevoru Baueru.

MLB Pasaules sērija

Klīvlendas "Indians" – Čikāgas "Cubs", 6:0

Komanda123456789RHE
Čikāgas "Cubs"000000000070
Klīvlendas "Indians"20010003-6100

DatumsViesiMājniekiRezultāts
25.10.Čikāgas "Cubs"Klīvlendas "Indians"0:6
26.10.Čikāgas "Cubs"Klīvlendas "Indians"---
28.10.Klīvlendas "Indians"Čikāgas "Cubs"---
29.10.Klīvlendas "Indians"Čikāgas "Cubs"---
30.10.Klīvlendas "Indians"Čikāgas "Cubs"---
01.11.Čikāgas "Cubs"Klīvlendas "Indians"---
02.11.Čikāgas "Cubs"Klīvlendas "Indians"---

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...