Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Bulvītis: "Protams, bijušas spēles, kad jūti, ka tās ir sarunātas"

Agris Suveizda

Bulvītis: "Protams, bijušas spēles, kad jūti, ka tās ir sarunātas"
Nauris Bulvītis un Renārs Rode uzbrukumā
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

Latvijas izlases un Rīgas "Skonto" aizsargi Nauris Bulvītis un Renārs Rode pēc smagas uzvaras pār "Liepājas metalurgu" (2:1) sarunā ar Sportacentrs.com sacīja, ka turpina cerēt uz čempionu titulu un ka vēl nav tam atmetuši ar roku.

"Nezinu…Otrais puslaiks mums bija švaks – varbūt esam vairāk noguruši vai vienkārši Liepāja labi spēlēja," pēc mača sacīja Nauris Bulvītis. Pirmajā puslaikā "Skonto" bija liels pārsvars, tomēr ar pretinieku aizsardzības uzlaušanu klājās krietni smagāk. "Laikam trūkst spēlētāju, kas uzbrukumā var labi pieturēt bumbu. Daudz kontrolējām bumbu, taču trūkst šo spēlētāju un devām pretiniekiem iespējas pretuzbrukumos."

"Es tur drusku [pieskāros]," Renārs Rode apstiprinoši atbildēja, ka "Skonto" pirmos vārtus guva viņš, nevis Juris Laizāns. "Laizāns labi iedeva, bet es drusku pieskāros. Ar kuru ķermeņa daļu iesitu šoreiz? Galvu. Pirmais puslaiks bija tīri labs, otrais arī tāds, bet beigās nosēdāmies. Tā bija mūsu vaina – nebūtu tā nosēdušies, būtu bijis drusciņ vieglāk."

"Slikti jūtos. Protams, labāk būtu spēlēt centrā, bet treneris liek spēlēt tur, tāpēc jāmēģina kaut kā palīdzēt komandai," Bulvītis komentēja piespiedu atgriešanos aizsardzības labajā malā. "It kā Daugavpilī cīnījāmies labi, bet kaut kur patraucēja laukums, kaut kur pietrūka meistarības. Noskaņojums ir kaujiniecisks – cīnīsimies līdz galam. Redzēs, kā ventspilniekiem ies, bet cīnīsimies un mums galvenais ir uzvarēt savas spēles. Tad jau redzēs, kā viss beigsies."

Runājot par Daugavpils laukuma kvalitāti, Bulvītim bija grūti atcerēties, kad pēdējoreiz bija spēlējis tik sliktā laukumā: "Jā, varbūt 1.līgā kaut kur ir tik slikti laukumi – ja trāpās spēlēt pa lietu. Bet tiešām Daugavpilī ir grūti spēlēt futbolu. Kā vienmēr, saka, ka Latvijā nav to meistarīgāko spēlētāju, bet uz tāda laukuma tiešām nav ko darīt…"

Virslīgā "Skonto" pirmajās divās spēlēs dominēja, taču šoreiz liepājnieki spēja iespiest rīdziniekus to laukuma pusē. "Kas ir mainījies? Nezinu. Sastāva problēmas? (Nopūta) Varbūt nedaudz arī tas, bet iznāca citi čaļi, kuri arī labi spēlē. Tā kā tam nevajadzētu [ietekmēt]. Ar fizisko formu viss ir kārtībā, bet sezonas beigās varbūt uzkrājies neliels nogurums," teica Rode. "Neteiktu, ka Daugavpilī jau esam atstājuši titulu, bet, protams, ka nebija patīkami. Tas bija jāaizmirst, un tagad ir jādabū visi iespējamie punkti. Un viss – tad jau redzēs. Cerēsim uz visiem "Ventspils" pretiniekiem."

"Laikam jau mēs visi tam sekojam līdzi, bet negribētu to komentēt – tās ir viņu problēmas. Es tajā komandā negribētu spēlēt, un cerams, ka nekad arī nespēlēšu," Bulvītis sacīja par Stenlija Ibes nesenajiem izteikumiem. Vaicāts, vai ir bijušas spēles, kurās pats jutis, ka tās varētu būt sarunātas, Bulvītis atbildēja apstiprinoši: "Ir, ir – protams, ir bijušas. Neminēšu konkrētas spēles, bet, protams, to var manīt. Jā, arī šosezon."

Arī Bulvītis savulaik ir spēlējis Daugavpils "Daugavā", taču tolaik tai bija pavisam cita vadība un tā paralēli "Dinaburg" bija tikai viena no Daugavpils komandām Virslīgā. "No tās Daugavpils komandas ir palikušas pašas labākās atmiņas. Tāpēc, ka tur bija pavisam cita organizācija, citi treneri un viss bija kārtībā. Tur bija profesionāla attieksme. Jā, ar daudziem spēlētājiem spēlējām kopā, kas tagad ir "Daugavā", bet tolaik mēs noteikti cīnījāmies katrā spēlē."

     [+] [-]

, 2013-10-26 23:24, pirms 10 gadiem
Bulvitis pedejo laiku neparliecina.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-10-26 23:45, pirms 10 gadiem
huidimdirdim rakstīja: Nu klausoties Indriksona sviestaino bazaru Overtaimā par Pertijas DSQ atcelšanas iemesliem, par 100 % varam būt droši, ka nekas nemainīsies.... vismaz kamēr viņš būs pie vadības stūres! Bet tajā pašā laikā kaut kā jau tiem klubiem ir jādzīvo, jo ja neviens tos kājbumbas speciālistus uz vietas skatīties neiet, biļetes nepērk, līdz ar to klubiem ienākumus nenes un neviens arābu šeihs arī nesponsorē....bet ēst ta gribas visiem....
Nu kā tu nesaprati - Indriksons taču paskaidroja, ka tas esot stratēģisks lēmums Gan jau pašam šad tad uzkrāmēt uz kādu spēli arī ir statēģisks lēmums, sak - jābūt taču lietas kursā kā tur viss notiekās un vai reāli var uzvārīties...
Slēpts komentārs: ilgvars5
Slēpts komentārs: ilgvars5
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2013-10-27 08:35, pirms 10 gadiem
huidimdirdim rakstīja: Bet tajā pašā laikā kaut kā jau tiem klubiem ir jādzīvo, jo ja neviens tos kājbumbas speciālistus uz vietas skatīties neiet, biļetes nepērk, līdz ar to klubiem ienākumus nenes un neviens arābu šeihs arī nesponsorē....bet ēst ta gribas visiem....
un sanāk apburtais loks - kamēr būs pamatotas aizdomas par tik brutālu toto, tikmēr arī nebūs ne skatītāju, ne sponsoru...

labāk, lai virslīgā ir aamtieru komandas, kuras spēlē futbolu, nevis profesionālas komandas ar daudziem leģionāriem, kuras spēlē toto!

     [+] [-]

, 2013-10-27 09:58, pirms 10 gadiem
ilgvars5 rakstīja: Ventspils cempioni !!! Novicki macies komentet speles ! Kauns klausities !
Edmunds loti labi komentē!

  +1 [+] [-]

, 2013-10-27 13:11, pirms 10 gadiem
Nu skumji, ja pat pretinieku spēlētājs to atzīst. Bet tas Gavrilovs jau Daugavpilī smird pa gabalu, ko tur padarīsi? Vajadzētu izraidīt no valsts un iekļaut nevēlamo personu sarakstā, bet nu tur vajag pierādījumus, lai sāktu tiesas procesu. Lai kāds no tajās lietās iesaistītajiem iesniegtu pierādījumus, vajag drosmi, bet tās nav, jo ne jau Gavrilovs viens tajās lietās iesaistīts. Tik tiešām kādam no Daugavpilī dzīvojošajiem vajadzētu sataisīt vairākas bildes ar Gavrilova darbībām vai vēl labāk video un nosūtīt LFF, citādi tas mēsls prom netīsies un nekas nemainīsies.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-27 13:26, pirms 10 gadiem
Profesionāls futbols, rokasbumba vai hokejs ir tāds pats bizness kā jebkurš cits, ja nav ko ēst, ver kantori ciet un dari ko citu. Kāpēc čakarēt sevi un citus ? Visticamāk, ka Daugavpils gadījumā čakarē tikai citus.. Kā bija: zhadnostj gubit fraiera..

     [+] [-]

, 2013-10-27 13:37, pirms 10 gadiem
>> Meža briesmonis

Skatītāji nebūs ne ar toto, ne bez.. tās ir nesaistītas lietas, Juventusu izsvieda uz pirmo līgu, tāpēc skatītāji nenāca ? Amerikā studedentu līgās tribīnes ir praktiski pilnas jebkurā sporta veidā.. Ja Malnačs nepacēla, bedre būs vēl dziļāka.. diemžēl..