Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Oksfordas "United" šokē un sarauj gabalos Vesthemu, "Chelsea" iesit septiņus

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Oksfordas "United" šokē un sarauj gabalos Vesthemu, "Chelsea" iesit septiņus
Oksfordas "United" futbolists Šendons Baptists svin vārtu guvumu. Foto: Steven Paston/PA Wire/PA Images/Scanpix

Anglijas futbola līgas kausa izcīņas sešpadsmitdaļfināla noslēgumā sensacionāli graujošu uzvaru svinējusi Anglijas pēc spēka trešās līgas komanda Oksfordas "United", kas ar rezultātu 4:0 sagrāva Anglijas premjerlīgas pirmajā pieciniekā šobrīd esošo Vesthemas "United".

Visus četrus vārtus oksfordieši guva laika posmā no 55. līdz kompensācijas laika otrajai minūtei, izceļoties Eliotam Mūram, Metam Teiloram, Tarikam Fosu un Šendonam Baptistam. Pārsteidzošs rezultāts tika fiksēts arī Bērtonā pie Trentas, kur cita "League One" komanda "Albion" ar 2:0 apspēlēja premjerlīgas vienību "Bournemouth".

Graujošu panākumu šovakar svinēja Londonas "Chelsea", kas ar 7:1 samala miltos pēc spēka ceturtās līgas vienību Grimsbijas "Town". Divus vārtus uzvarētāju labā guva beļģis Mičijs Batšuaji. Visnotaļ droši astotdaļfinālā iekļuva arī Anglijas premjerlīgas līdere "Liverpool", kas ar 2:0 izbraukumā apspēlēja "League One" klubu Miltonkeinsas "Dons". Liverpūliešu labā šovakar izcēlās pieredzējušais Džeimss Milners un 17 gadus vecais aizsargs Kijana Hūvers.

Smagu panākumu mājās ar 1:1, 5:3 pēcspēles sitienu sērijā svinēja cits grands Mančestras "United", kas ar milzīgām pūlēm salauza "League One" pastarītes "Rochdale" pretestību. Astotdaļfinālā sarkanie velni spēkosies ar "Chelsea", kamēr "Liverpool" - ar Londonas "Arsenal".

Visbeidzot jāmin cita pēc spēka trešās līgas kluba "Sunderland" panākums 1:0 pār premjerlīgas jaunpienācēju Šefīldas "United". "Sunderland" astotdaļfinālā gaidāms duelis ar Oksfordas "United".

Jāatzīmē arī astotdaļfināla pāris, kurā ielozētas divas "League Two" komandas "Crawley" un "Colchester". Kolčestrieši vakar sensacionāli pēcspēles sitienu sērijā no tālākas progresijas izslēdza Totenhemas "Hotspur".

Anglijas līgas kauss - 1/16 fināls

SpēleRez.SpēleRez.
Everton - Sheffield Wednesday2:0Crawley - Stoke2:1(11m)
Swansea - Watford1:2Colchester - Tottenham Hotspur1:0(11m)
Brighton - Aston Villa1:3Chelsea - Grimsby7:1
Wolves - Reading2:1(11m)Manchester United - Rochdale2:1(11m)
Preston North End - Manchester City0:3Oxford United - West Ham United4:0
Portsmouth - Southampton0:4Sheffield United - Sunderland0:1
Burton Albion - Bournemouth2:0MK Dons - Liverpool0:2
Luton - Leicester0:4Arsenal - Nottingham Forest5:0

  +2 [+] [-]

, 2019-09-26 01:28, pirms 5 gadiem
Liverpūles "Rochdale"...apmēram tas pats, kas teikt Rīgas "Valmiera" Divas dažādas pilsētas

  +1 [+] [-]

, 2019-09-26 09:39, pirms 5 gadiem
Liverpūles Rochdale nu vienkārši vāks.

     [+] [-]

, 2019-09-26 13:46, pirms 5 gadiem
Bērtona??? Bartona autor