Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastovas un Pavļučenkovas komandai ceturtdaļfināls arī trešajā turnīrā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastovas un Pavļučenkovas komandai ceturtdaļfināls arī trešajā turnīrā
Anastasija Sevastova un Anastasija Pavļučenkova "US Open" dubultspēļu turnīrā. Foto: AFP/Scanpix

Anastasija Sevastova kopā ar Krievijas tenisisti Anastasiju Pavļučenkovu Uhaņas "Premier 5" sērijas turnīra 2. kārtas mača ar 6:4, 7:6(4) pieveica spēcīgo Čehijas un Krievijas komandu Lucija Hradecka/Jekaterina Makarova.

Sevastova šonedēļ dubultspēļu rangā ir 77. vietā, bet Pavļučenkova atrodas piecas pozīcijas augstāk. Bijušajai ranga līderei Makarovai ir 4. vieta, bet savulaik līdz 4. vietai tikušajai Hradeckai 44. Anastasiju komanda viņām augustā ar 3:6, 3:6 zaudēja Sinsinati "Premier 5" pusfinālā, kas abām bija pirmais turnīrs kopā. Šodienas mačs lietus dēļ notika telpu apstākļos rezerves kortā.

Sevastova un Pavļučenkova tagad spēlē trešo turnīru vienā komandā un visos turnīros ir sasniegušas vismaz ceturtdaļfinālu – pusfināls Sinsinati, ceturtdaļfināls "US Open" un Uhaņā. Trīs turnīros sakrāta 8-2 bilance.

Rīt gaidāmajā cīņā par pusfinālu būs vājākā no divām iespējamajām komandām, jo "US Open" čempiones Ešlija Bārtija un Koko Vandevei amerikānietes potītes savainojuma dēļ šodien izstājās 2. kārtas mačā pret ķīnietēm Jinjinu Duanu un Jafanu Vanu (1. setā rezultāts 3:3), kurām rangā attiecīgi 70. un 91. vieta.

Tiekot līdz ceturtdaļfinālam, Sevastova ieguvusi 190 punktus, bet no pagājušā gada bija jāaizstāv 105 punkti, kas nopelnīti ar Horvātijas tenisisti Donnu Vekiču, kad abas pārvarēja vienu kārtu.

     [+] [-]

, 2018-09-26 22:46, pirms 6 gadiem
Reālas izredzes uz pusfinālu.