Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Ventspils" izcīna uzvaru Slokā

Egils Broks
Egils Broks
Vakar Slokā skatītājam neērtā laikā norisinājās SMScredit.lv Latvijas futbola Virslīgas 15. kārtas spēle. Pie ''Jūrmalas'' viesojās viena no titula pretendentēm ''Ventspils''. Katrā puslaikā, gūstot pa vieniem vārtiem, kurzemniekiem visai vienmuļā spēlē panākums ar 2:0. Vārtus kurzemnieku labā guva Kaspars Dubra un Daniils Turkovs, kuram palīdzēja Artjoms Kuzņecovs pēc uzbrucēja piespēles gar vārtiem pieskaroties bumbai, kā rezultātā tā ieripoja vārtu tīklā.
Vērtējums: +6

  +2 [+] [-]

, 2013-09-27 00:59, pirms 11 gadiem
FKV dominēja un beigu beigās pelnīta uzvara. Jūrmalās rindās kārtējo reizi jāizceļ Krūmiņa spēle - no vārtsargiem tieši viņš šosezon, šķiet, ir visvairāk progresējis un kļuvis patieisi stabils.

  +1 [+] [-]

, 2013-09-27 13:11, pirms 11 gadiem
FCJ šosezon ļoti nevarīgi spēlē pret Top4 komandām. Visas spēles zaudētas, turklāt nav gūtu vārtu pret Skonto, FK Ventspils un abām Daugavām. Bet vismaz var redzēt, ka komanda pēc transfēriem kļuvusi spējīgāka, ja neskaita zaudējumu Skonto ar 5:0. Negaidīti bija neizšķirti iepriekšējās divās kārtās pret Jelgavu un Ilūksti, jācer, ka tas neatspēlēsies uz turnīra tabulu, jo tagad lejasgala komandām savstarpējās spēles, kurās jebkurš var gūt punktus.
Par FKV runājot, priecē tas, ka komanda ir stabila visas sezonas garumā, lai arī bija daži nepatīkami rezultāti, pagaidām viņi ir vienīgie, kas var nospēlēt ļoti labu un skatāmu futbolu pret FC Skonto, nesēžot barikādēs aizsardzībā, bet spēlējot skatāmu futbolu.

  -1 [+] [-]

, 2013-09-27 18:58, pirms 11 gadiem
10 miljoni????