Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Strēlniekam un CSKA pirmajā pārbaudē uzvara ar 35 punktu pārsvaru

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Strēlniekam un CSKA pirmajā pārbaudē uzvara ar 35 punktu pārsvaru
Jānis Strēlnieks. Foto: CSKA

Maskavas CSKA basketbolisti trešdien, 26. augustā, pirmajā pārbaudes spēlē uzvarēja Maskavas "Runa Basket" ar 102:67.

Spēle notika bez skatītāju klātbūtnes, taču tā sākās ar klusuma brīdi – basketbolisti godināja šovasar no elpceļu vīrusa mirušo CSKA ārstu Romānu Abžeļilovu. Mājiniekus vadīja galvenā trenera Dimitra Ituda palīgs Andreass Pistiolis.

Jānis Strēlnieks uzvarētāju labā 15:22 minūtēs guva trīs punktus (3p 1/2), izdarīja vienu rezultatīvu piespēli un pārķēra vienu bumbu, kā arī ieguva +/- rādītāju 20. CSKA jaunpienācējs Tornike Šengelija atzīmējās ar 14 punktiem, četrām piespēlēm un trīs pārķertām bumbām, bet Nikolas Milutinova rēķinā 20 punkti un trīs bloķēti metieni.

Nākamajās pārbaudes spēlēs jāsacenšas pret Maskavas basketbola akadēmiju (29. augustā) un Rima Kurtinaiša trenētajiem Himkiem (2. septembrī viesos). VTB līgas regulārā sezona sāksies 23. septembrī ar izbraukuma spēli pret “Astana”, bet 26. septembrī mājas cīņa pret “Parma Basket”.

Eirolīgas sezona startēs 1. oktobrī – CSKA viesos spēlēs pret Rolanda Šmita pārstāvēto “Barcelona” vienību.

Izmantotie resursi:
https://cskabasket.com/news/?id=18772