Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Peroti savainojuma dēļ jāizlaiž divi mēneši

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Peroti savainojuma dēļ jāizlaiž divi mēneši
Djego Peroti. Foto: Sipa/Scanpix

Itālijas vienības "AS Roma" argentīniešu pussargs Djego Peroti sestdien iedzīvojies savainojumā, kura dēļ nāksies izlaist līdz diviem mēnešiem.

"AS Roma" jauno sezonu ievadīja svētdienas vakarā, savā laukumā cīnoties 3:3 pret "Genoa". Laukuma saimnieki trīs reizes izvirzījās vadībā, bet neprata noturēt pārsvaru. Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Edins Džeko.

Laukumā nebija redzams Peroti, kurš sestdien iedzīvojās savainojumā. Viņam traumēts kreisās kājas augšstilbs, un veiktajās pārbaudēs konstatēts, ka viņš izlaidīs 45 līdz 60 dienas. Pagājušajā sezonā argentīnietis laukumā devās 13 spēlēs, gūstot piecus vārtus un arīdzan cīnoties ar savainojumiem.

Peroti, kurš pirms tam pārstāvēja "Genoa", uz Romu pārcēlās 2016. gadā, kad galvaspilsētas klubs samaksāja vienu miljonu eiro par viņa īri un pēc tam izpirka viņa līgumu par deviņiem miljoniem. Eiropas karjerā viņš pārstāvējis arī "Sevilla".

Peroti aizvadījis piecas spēles Argentīnas valstsvienības rindās. Viņš bija iekļauts paplašinātajā sarakstā pirms 2018. gada Pasaules kausa izcīņas, tomēr nedevās uz finālturnīru.

Izmantotie resursi:
https://www.asroma.com/it/notizie/2...