Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Indrašim vārti un Maskavas mēra kauss

Andrejs Siliņš

Indrašim vārti un Maskavas mēra kauss
Miks Indrašis
Foto: dynamo.ru

Latvijas hokeja valstsvienības uzbrucējs Miks Indrašis svētdien ar gūtiem vārtiem pārbaudes spēlē palīdzēja Maskavas "Dynamo" sakaut Maskavas CSKA - 4:1. "Dynamo" svinēja uzvaru visā pārbaudes turnīrā.

Helsinku "Jokerit" pārbaudes spēlē pirms jaunās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas ar rezultātu 1:2 papildlaikā piekāpās Pekinas "Kunlun Red Star", bet somu komandas vārtus sargāja Jānis Kalniņš. Latvietis atvairīja 26 no 28 pretinieku komandas metieniem.

Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard" Sanktpēterburgā ar 3:2 apspēlēja Čerepovecas "Severstal". Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak" ar rezultātu 3:4 pēcspēles metienos piekāpās "Vytaz".

Maskavas mēra kausa izcīņā uzvaru izcīnīja Miks Indrašis un Maskavas "Dynamo", kas šodien turnīra pēdējā spēlē ar 4:1 sagrāva CSKA. Ceturtos vārtus guva tieši Indrašis, pats ievedot ripu zonā un pēc mirkļa izdarot metienu, kas izrādījās rezultatīvs.

Aizsargs Ēriks Ševčenko un Hantimansijskas "Yugra", gatavojoties jaunajai Krievijas augstākās līgas (VHL) sezonai, ar 4:1 sakāva Novokuzņeckas "Metallurg". Cita aizsarga Edgara Siksnas Karagandas "SaryArka" ar 2:1 pārspēja Voskresenskas "Khimik". Leonīda Tambijeva vadītā Sanktpēterburgas "Dynamo" ar 2:1 apspēlēja "Torpedo".

Pārbaudes mačā pirms Vācijas čempionāta sezonas Arvīda Reķa Augsburgas "Panther" ar 6:0 sakāva otrās līgas vienību "Huskies".

  -3 [+] [-]

, 2018-08-26 23:17, pirms 6 gadiem
mikuci gaIDU ATPAKAL RIGA NAKAMGAD

     [+] [-]

, 2018-08-26 23:44, pirms 6 gadiem
FUNS 1 rakstīja: mikuci gaIDU ATPAKAL RIGA NAKAMGAD
Gaidu tevi savā gultā šonakt!

  +1 [+] [-]

, 2018-08-27 09:39, pirms 6 gadiem
Prieks par Indraši Rīgā bija jau ierūsējis

     [+] [-]

, 2018-08-27 17:04, pirms 6 gadiem
hokejists77 rakstīja: Prieks par Indraši Rīgā bija jau ierūsējis
Ierūsējis, esot komandas rezultatīvākais spēlētājs un visā KHL gan golos, gan punktos esot top 10?