Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Bička, Rehviašvili, Butriks, Bezborodovs un daudzi citi - Ventspilī rīt kluba zvaigžņu spēle

Agris Suveizda

Bička, Rehviašvili, Butriks, Bezborodovs un daudzi citi - Ventspilī rīt kluba zvaigžņu spēle
Deimants Bička
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīt Ventspils Centrālajā stadionā norisināsies kluba divdesmit gadu jubilejas spēle, kurā piedalīsies virkne kādreizējo komandas līderu. Pašreizējais kluba sporta direktors Andrejs Butriks, Vladimirs Žavoronkovs, Aleksandrs Rehviašvili, Igors Korabļovs, Deimants Bička, tagadējais FIFA tiesnesis Vladislavs Bezborodovs un daudzi citi. Spēles sākums paredzēts plkst. 16:00, ieeja par velti.

Deimants Bička par maču 27. augustā: "Tādas iniciatīvas vienmēr izsauc lielu cieņu, tās runā par to, ka klubs novērtē savu vēsturi un tradīcijas, atceras futbolistus, kuri dažādos gados kā reiz kluba vēsturi arī veidoja. Tādēļ, saprotams, ar prieku piekritu atbraukt. Satikties ar draugiem, ar kuriem pavadīju daudzus gadus - kas var būt labāks?!

Tā jau sanācis, ka tieši "Ventspils" atstājis manā karjerā milzīgas pēdas: 6 gadus! Kad tikai atnācu uz komandu, pat iedomāties ko tādu nevarēju: domāju, īsa pieturvieta, bet kas sanāca īstenībā?! Viss tādēļ, ka viss toreiz apvienojās labākajā veidā: lielisks kolektīvs, laikam, labākais manā karjerā, bet spēlēju es gandrīz līdz 39 gadiem, mērķi, ambīcijas, puiši, treneri, līdzjutēji. Un arī pilsēta brīnišķīga: ģimenei vienmēr Ventspilī bija mājīgi un labi.

Neapšaubāmi, "Ventspils" pirmais čempionu tituls 2006. gadā - tas ir galvenais notikums manā dzeltenzilajā periodā. Tas bija vienreizējs mērķis, kluba prezidents Jurijs Nikolajevičs Bespalovs pielika vienkārši titāniskas pūles, lai šis sapnis īstenotos dzīvē. Toreiz kļūt par Latvijas čempionu bija ļoti grūti: pretinieki bija ļoti solīda līmeņa, bija daudz klasisku futbolistu starp mūsu konkurentiem. Bet mēs to izdarījām, un tas bija pa īstam Sasniegums!"

Sergejs Zangarejevs par maču 27. augustā: "Ļoti priecājos, ka tāda ideja ir, ka tāds mačs būs un ka mani uzaicināja. Paldies, FK "Ventspils", Paldies Andrejam Butrikam, es atsaucos ar prieku! Redzēt pazīstamus puišus, trenerus, līdzjutējus pēc tik daudz gadiem?! Kā tagad tur puikas izskatās, pat neticās, ka satiksimies! Un fani vien tie paši, jā?! Vienkārši lieliski! Milzīgu visiem sūtu sveicienu! Gribas atkal redzēt pilsētu, ar kuru tik daudz kas saistīts. Mans pats neaizmirstamākais notikums FKV? Protams - mūsu pirmais zelts - tik ilgi mēs pēc tās uzvaras gājām! Vispār, uz drīzu tikšanos - bučus noteikti paņemšu, vajadzēs jau jūsu jaunatni kā nākas pavazāt! (Smaida)."

Aleksandrs Grubers par maču 27. augustā: "Man pazvanīja Andrejs Butriks, pastāstīja par tādu maču, es uzreiz piekritu atbraukt, nedomājot! Būtu pat dīvaini neizmantot tādu brīnišķīgu iespēju atkal ieraudzīt Ventspili un vecos draugus! Priekš manis divi gadi FKV - brīnišķīgs laiks, kad es satiku daudz teicamu cilvēku, klasiskus spēlētājus un trenerus. Pat nezinu, ar ko gribas īpaši stipri satikties, tādēļ, ka priecāšos satikt visus, ar ko atrados ģērbtuvē, ar ko izgāju laukumā".

Izmantotie resursi:
FK Ventspils

     [+] [-]

, 2017-08-26 16:54, pirms 7 gadiem
...