Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Video: Karsumam diskutabls noraidījums līdz spēles beigām

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe
Kontinentālajā hokeja līgā pie uzvaras tika Maskavas "Dynamo", kas izbraukumā noturēja pārsvaru un ar 3:2 pieveica Habarovskas "Amur". 150. maču kluba rindās nepabeidza latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums.

Otrās trešdaļas pašā noslēgumā maskavieši dabūja ripu ārpus aizsardzības zonas un devās uz priekšu. Pieredzējušais Konstantīns Gorovikovs izdarīja piespēli aiz vārtiem, kur devās Mārtiņš Karsums. Tomēr viņu apsteidza laukuma saimnieku aizsargs Artjoms Zubs.

Viņš, sniedzoties pēc ripas, tika ietriekts apmalē. Karsums saņēma divu minūšu noraidījumu, tomēr galvenais tiesnesis nolēma apciemot laukuma saimnieku rezervistu soliņu. Pēcāk viņš pieņēma lēmumu noraidīt Karsumu līdz spēles beigām, piešķirot latvietim 5+20 soda minūtes.

Maskavas "Dynamo" mazākumu izturēja, pēcāk palielināja pārsvaru līdz trim vārtiem. Lai gan mājinieki pēdējās septiņās minūtēs divas ripas atspēlēja, izglābties viņiem neizdevās.

     [+] [-]

, 2016-08-26 23:45, pirms 8 gadiem
nu sods bija bet nejau liidz speeles beigaam

     [+] [-]

, 2016-08-27 11:55, pirms 8 gadiem
vai tad tur vispaar bija pat 2min?
kaajas neatraavaas no ledus, elkonis sejaa arii nebij, galvas rajonaa netika speeleets. nu vieniigi tas ka bij neliela gruusana ar roku uz bortu nu tas vieniig. bet nu 5+20 nekaadaa gadiijumaa

     [+] [-]

, 2016-08-30 02:08, pirms 8 gadiem
Nu nezinu, vai bija noraidijums.Čalis tak zināja, ka viņu ņems bortā un vēl pats sagriezās...