Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsumam rezultatīva piespēle pārbaudes mačā, Ābolam uzvara Ozolniekos

Rolands Eliņš

Karsumam rezultatīva piespēle pārbaudes mačā, Ābolam uzvara Ozolniekos
Mārtiņš Karsums
Foto: dynamo.ru

Pārbaudes turnīrā Minskā pirmo pārbaudes spēli aizvadīja Maskavas “Dynamo” ar Mārtiņu Karsumu sastāvā, ar 6:3 pieveicot Minskas “Dinamo”.

Pārbaudes turnīrā, kurā, spēlējot otrā apakšgrupā, piedalās arī Rīgas “Dinamo”, šodien tikās Maskavas “Dynamo” un Minskas “Dinamo”. Lai arī pirmie vadībā izvirzījās mājnieki, Maskavas komanda panāca neizšķirtu 26. minūtē vairākumā, kad vārtus guva Mihails Varnakovs. Varnakovs vārtu priekšā savāca ripu pēc Mārtiņa Karsuma izdarītā metiena, un Karsumam tika ieskaitīta rezultatīva piespēles.

Pavisam drīz “Dynamo” arī pārņēma vadību, līdz otrā perioda beigām panākot 4:2. Trešā perioda vidū komandas apmainījās vārtu guvumiem, bet beigās “Dynamo” vēl iemeta tukšos vārtos, nokārtojot sev uzvaru ar 6:3. Karsums šajā mačā, kurā nepiedalījās "Dynamo" visi labākie spēki, bija pirmajā uzbrucēju maiņā ar Varnakovu un Dmitriju Kazionovu.

Bet galvenā trenera Arta Ābola vadītā “Lada”, kuras treneru kolektīvā iekļāvies arī Viktors Ignatjevs, šodien pārbaudes mačā ar 3:1 pieveica VHL klubu “Toros”. Uzvaras vārtus guva Čejs Genovejs mača 57. minūtē. “Toros” pagājušajā VHL sezonā regulārajā turnīrā ieņēma piekto vietu, bet izslēgšanas spēlēs izstājās jau pirmajā kārtā.

“Lada” šī bija pirmā starpsezonas spēle. Toljati klubs savu treniņnometni aizvada Latvijā un arī šodienas pārbaudes maču aizvadīja Ozolniekos. Latviešu aizsarga Kristapa Sotnieka “Lada” mača pieteikumā šodien nebija.

”Dynamo” pirmie vārti ar Karsuma līdzdalību


Izmantotie resursi:
https://twitter.com/hc_lada/status/...
https://www.championat.com/hockey/_...

     [+] [-]

, 2017-07-26 22:40, pirms 7 gadiem
Da labi Ozolniekos ir ledus halle. Nezināju.