Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

"Kartona meksikānis" tomēr atprasījies no sievas uz Pasaules kausu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Kartona meksikānis" tomēr atprasījies no sievas uz Pasaules kausu
Meksikāņi un "Kartona meksikānis"
Foto: Vasīlijs Kuzmičonoks, metronews.ru

Meksikas futbola līdzjutējs Havjers netika uz Pasaules kausu Krievijā, jo sieva nelaida. Šī fana draugi devās uz lielo futbola turnīru un atveda Havjera attēlu uz liela kartona, ko visur ņēma līdzi, izraisot ažiotāžu arī sociālajos tīklos. Tagad noskaidrojies, ka Havjers tomēr atbraucis, jo sieva galu galā deva zaļo gaismu.

Uz minētā attēla krekla ir uzraksts: "Mana vecene mani nepalaida." Havjera draugs atzinies, ka ar kartona kopiju vēlējās atbalstīt draugu, bet tāda ažiotāža nebija plānota. "Vienkārši gribējām viņu iepriecināt, lai nepārdzīvo, ka nevar atbraukt. Tas bija kā joks, nebijām gaidījuši, ka ap to radīsies tāds troksnis."

"Draugi mani gaidīja. Visur staigāja ar manu attēlu uz kartona," saka Havjers. "Sieva tomēr man atļāva braukt." Pasaules kausā sastopamie tautieši šo meksikāni tagad atpazīst un bļauj: "Viņa tevi palaida?"

Pasaules kausa vēstnese Viktorija Lopireva: "Havjera attēls kļuva par draudzības simbolu un īstu mākslas objektu. Autoriem vēlos piedāvāt izveidot labdarības izsoli, bet kartona figūras pārdošanā iegūtos līdzekļus novirzīt bērnu futbola attīstībai."

Meksikas izlasei Pasaules kauss sācies ļoti labi - 1:0 pret pašreizējo pasaules čempioni Vāciju un 2:1 pret Dienvidkoreju. 27. jūnijā grupas pēdējā mačā pretī stāsies Zviedrija.

Izmantotie resursi:
interfax.ru
iz.ru

  +4 [+] [-]

, 2018-06-26 18:37, pirms 6 gadiem
Forši Havjeram un viņa čomiem!