Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Butriks: "Velsas barjera ir jāpārvar un jācenšas uzvarēt arī 2.kārtā"

Agris Suveizda

Butriks: "Velsas barjera ir jāpārvar un jācenšas uzvarēt arī 2.kārtā"
Andrejs Butriks (priekšplānā)
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Ventspils" sporta direktors Andrejs Butriks un "Liepājas metalurga" treneris Viktors Dobrecovs sarunā ar portālu Sportacentrs.com izteica apmierinātību ar UEFA Eiropas līgas pirmās kārtas izlozi. Abiem Kurzemes klubiem pretī tika Velsas čempionāta pārstāves, un gan ventspilnieki, gan liepājnieki konkrētajos dueļos vismaz uz papīra būs favorītu lomā.

"Domāju, ka nav slikta izloze - Velsas barjera ir noteikti jāpārvar un pēc tam jāmēģina [uzvarēt] arī somus vai Luksemburgas komandu. Ko dabūjām, to dabūjām - klubā ar izlozi esam apmierināti. Pagaidām grūti ko pateikt par Velsas vienību - sīkāku informāciju vēl meklēsim. Somi savā čempionātā ierindojās trešajā vietā, bet par viņiem šobrīd nav īstais laiks domāt," teica "Ventspils" sporta direktors Andrejs Butriks, kurš piebilda, ka noteiktu mērķu Eirokausos nav - pagaidām "Ventspils" domā tikai par pirmo kārtu un tuvākajām spēlēm. "Vai komandā būs kādas sastāva izmaiņas? Viss var būt. Pie tā strādājam, un, ja kāds parādīsies, par to paziņosim mājaslapā. Pašreizējiem spēlētājiem šobrīd nekādu piedāvājumu nav, bet viss var ātri mainīties - šodien nav, bet rīt jau būs."

"Kāda izloze ir, tāda ir - laba. Nevar sūdzēties. Protams, ka Velsas klubs bija viens no labākajiem iespējamajiem variantiem. Bet tie, kurus visi uzskata par vājiem, vienmēr ir futbolisti ar raksturu - kas ies un cīnīsies. Bet jācer, ka tiksim nākamajā kārtā," izlozi komentēja "Liepājas metalurga" trenera asistents Viktors Dobrecovs. Bijušais Latvijas izlases uzbrucējs gan negribīgi atzina, ka liepājnieki ir favorīti. "Visiem vienmēr ir izredzes. Varbūt mums ir nedaudz lielāks procentiņš uz iekļūšanu nākamajā kārtā, bet tas viss vēl ir jāīsteno laukumā."

"Pagājušajā gadā "Skonto" labi nospēlēja pret "Hajduk". Ar labu un organizētu spēli domāju, ka arī pret horvātiem var cīnīties. Bet domāt par otro kārtu ir pāragri. Vispirms jāpārvar pirmā kārta - nelidināsimies mākoņos," Dobrecovs sacīja par otrajā kārtā ielozēto pretinieci "Rijeka". Viktors piebilda, ka sastāvā lielām izmaiņām nevajadzētu būt: "Nē, nē, nekādas spēlētāju pārejas mums nenotiks. Domāju, ka ne kāds nāks mums klāt, ne kāds dosies prom. Viss, kā bija, tā arī paliks."

"Pretinieks savā mājas lapā raksta, ka Velsas klubiem ar izlozi ir paveicies. Arī, no mūsu viedokļa skatoties, varējām dabūt komandu no Slovēnijas vai Somijas, kuras, domājams, būtu spēcīgākas. Sagaidām, ka "Prestatyn Town" spēlēs britu stila futbolu. Visdrīzāk, ka tādu primitīvāku, kā jau tas ierasts zemāka līmeņa britu salu komandām. Laukumā būs daudz cīņas, skriešanas un tālo piespēļu. Futbols būs ass. Ja mums sastāvā pārsvarā ir patsmitgadnieki un tādi, kuriem jau pāri 30, tad pretiniekam tieši otrādi. Lielāko daļu komandas veido futbolisti, kuri ir vecumā no 20 līdz 30 gadiem. Viegli nebūs. Taču mūsu mērķis ir tikt nākamajā kārtā," "Liepājas metalurga" mājaslapā citēts galvenais treneris Jānis Intenbergs.

Eiropas līgas pirmās kārtas spēles notiks 4. un 11.jūlijā.

Izmantotie resursi:
Liepājas Metalurgs - Sporta klubs

  +1 [+] [-]

, 2013-06-26 13:44, pirms 11 gadiem
LM ir nevis mazs procents uzvarēt , bet gan milzīgs! Atceros pāris gadus atpakaļ HJK ar 10 vai 11-0 sagrāva Velsas čempionus.

     [+] [-]

, 2013-06-26 23:29, pirms 11 gadiem
Ar tādu spēli,ka šodien var arī netikt otrajā kārtā.

     [+] [-]

, 2013-07-03 09:29, pirms 11 gadiem
LM interesēs nospēlēt labi, kluba budžetā vismaz kāda naudiņa ienāks.

     [+] [-]

, 2013-07-03 14:55, pirms 11 gadiem
Izredzes pirmo kārtu pārvarēt ir. Pretējā gadijumā pirmā kārta parādīs, cik vājš (stiprs diez vai) šobrīd ir Latvijas klubu futbols. Esmu piesardzīgs optimists un domāju, ka no mūsu "četriem klubiem Eiropā" pirmo kārtu pārvarēs divi.