Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lilards: "Ja NBA sezona tiks izspēlēta tikai pašu spēļu dēļ, es palikšu uz soliņa"

Rolands Eliņš

Lilards: "Ja NBA sezona tiks izspēlēta tikai pašu spēļu dēļ, es palikšu uz soliņa"
Deimiens Lilards. Foto: AP/Scanpix

NBA kluba Portlendas „Trail Blazers” zvaigzne Deimiens Lilards publiski paudis savu nostāju, ka, ja līga pieņems lēmumu izspēlēt sezonu līdz galam tikai pašu spēļu dēļ, tad viņš spēlēt netaisās.

Intervijā „Sports Yahoo” Deimiens Lilards norādīja, ka cer uz sezonas atsākšanos un to, ka līgas vadība dos viņa komandai iespēju cīnīties par vietu izslēgšanas spēlēs. Pagaidām NBA vēl nav izziņojusi konkrētu lēmumu par tuvāko nākotni, taču paudusi apņēmību atsākt sezonu centralizēti. Šobrīd ir neatbildēti vairāki jautājumi, proti, vai regulārā sezona tiks izspēlēta līdz galam, vai atlikušo spēļu skaits tiks samazināts, vai varbūt līga uzreiz ķersies pie izslēgšanas spēlēm?

Lilarda pārstāvētā komanda ieņem devīto vietu Rietumu konferencē, par trim uzvarām atpaliekot no Memfisas. Ja regulārā sezona tiek izspēlēta pilnā garumā, atlikušajās 15 spēlēs Portlendai ir visas iespējas šo deficītu likvidēt. Ja šāda iespēja netiks piedāvāta, bet gan spēles tiks izspēlētas tikai tāpēc, lai piepildītu līguma nosacījumus ar sponsoriem un raidtiesību turētājiem, Lilards spēlēt netaisās.

„Ja mēs atgriežamies un viņi pasaka, ziniet, mēs tikai ieliksim te dažas spēles, lai pabeigtu regulāro sezonu, tad tās mums būs bezjēdzīgas spēles,” sacīja Lilards. „Mums tad vairs nebūs īstas iespējas cīnīties par vietu izslēgšanas spēlēs. Es tik un tā būšu kopā ar komandu, jo esmu daļa no tās, taču netaisos piedalītos mačos, to es varu pateikt šeit un tagad. Un noteikti ieliec to savā rakstā,” Lilards sacīja „Yahoo” intervijā.

„Ja mums liks atsākt sezonu, bet nedos iespēju cīnīties par „play-off”, es nākšu uz darbu, strādāšu treniņos, būšu kopā ar komandu, darīšu to visu, taču spēlēs es būšu uz soliņa,” solīja Lilards. „Domāju, ka perfekts variants būtu kaut kāds kvalifikācijas turnīrs pirms „play-off”, piemēram, konferences 7.-12. vietas miniturnīrā sacenšas par vietu izslēgšanas spēlēs, tas būtu perfekti.”

Lilarda nostājā savus argumentus spēlē arī tas, ka Portlendai koronavīrusa pandēmijas dīkstāve ļāvusi sagaidīt divu spēlētāju atgriešanos no traumām – Jusufs Nurkičs un Zeks Kolinss bija izlaiduši praktiski visu sezonu smagu savainojumu dēļ, bet bija paredzēts, ka martā viņi būtu gatavi atgriezties laukumā.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/damian-lil...

     [+] [-]

, 2020-05-27 01:48, pirms 4 gadiem
Sagribēja minī turnīru. Tu paskaties par cik uzvarām jūs atpaliekat no Dalasas,kas ir 7.vietā un tad te gudrojies!

     [+] [-]

, 2020-05-27 02:20, pirms 4 gadiem
šāds miniturnīrs ir laba ideja. Tikai kaut kādā veidā jāiekļauj kopējā bilancē pašreizējā pozīcija tabulā. Zinot savstarpējo spēļu rezultātus un atlikušās spēles var ieviest kaut kādu koeficientu miniturnīra tabulā vai arī dot pārsvaru katrā spēlē komandai, kura atrodas augstāk nekā pretinieks.

Tas dotu komandām, kas faktiski ir nodrošinājušas vietu playoffos (tie paši MAVS) milzīgas priekšrocības pret komandām, kurām līdz playoffiem ir kā cūkai līdz kosmosam.

     [+] [-]

, 2020-05-27 08:50, pirms 4 gadiem
Nu riktigs varonis! Tad lai atsakas ari algu saņemt pa to laiku. Skatītāji nāk,bet viņš apbižotais nespēlēs

     [+] [-]

, 2020-05-27 09:31, pirms 4 gadiem
sapnis rakstīja: Nu riktigs varonis! Tad lai atsakas ari algu saņemt pa to laiku. Skatītāji nāk,bet viņš apbižotais nespēlēs
Reāli jau tā arī ir lielākā prolēma mūsdienu sportā. Tas viss ir saistīts ar ''apgaismības'' idejām ASV. Es piemēram nevaru atnākt uz darbu un pateik, klau, tā kā ārā plosās kovidnieks es vienkārši gulēšu savā kabinetā, nevienu iekšā nelaidīšu, ne ar vienu nerunāšu un arī nestrādāšu, bet jūs nedomājat ka varat man nemaksāt vai samazināt algas. Nekur tā nav, tikai profesionālajā sportā, un arī tikai futbolā un NBA. Acīmredzot lielais piķis dod pa smadzenēm un katrs kurš ieguvis +/- zvaigznes statusu var diktēt savus noteikumus. Kāds sakars....

     [+] [-]

, 2020-05-27 10:59, pirms 4 gadiem
Janoss1989 rakstīja: Reāli jau tā arī ir lielākā prolēma mūsdienu sportā. Tas viss ir saistīts ar ''apgaismības'' idejām ASV. Es piemēram nevaru atnākt uz darbu un pateik, klau, tā kā ārā plosās kovidnieks es vienkārši gulēšu savā kabinetā, nevienu iekšā nelaidīšu, ne ar vienu nerunāšu un arī nestrādāšu, bet jūs nedomājat ka varat man nemaksāt vai samazināt algas. Nekur tā nav, tikai profesionālajā sportā, un arī tikai futbolā un NBA. Acīmredzot lielais piķis dod pa smadzenēm un katrs kurš ieguvis +/- zvaigznes statusu var diktēt savus noteikumus. Kāds sakars....
Tu tā nevari izdarīt, jo nenes savam darbam nekādu vērtību - esi viegli aizvietojams. Lilards ir daļa no miljardu biznesa, kuram viņš dod taustāmu pievienoto vērtību, tāpēc arī var diktēt savus noteikumus.

     [+] [-]

, 2020-05-27 11:30, pirms 4 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Sagribēja minī turnīru. Tu paskaties par cik uzvarām jūs atpaliekat no Dalasas,kas ir 7.vietā un tad te gudrojies!
Kjubans ar galvu saspiedis piedāvājot,lai 7-8 vieta arī piedalītos pārspēlēs...
Ja es būtu Mavs spēlētājs es teiktu visiem fck off ja man liktu kaut ko pārspēlēt,lai piedalītos PO

     [+] [-]

, 2020-05-27 12:40, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Kjubans ar galvu saspiedis piedāvājot,lai 7-8 vieta arī piedalītos pārspēlēs...
Ja es būtu Mavs spēlētājs es teiktu visiem fck off ja man liktu kaut ko pārspēlēt,lai piedalītos PO
Cik bija komandas, kas bija nodrošinājušas vietu play-off? Pārējām viss varēja mainīties (ok, dažām vajadzēja ļoti mainīties, citām pietiktu ar 5 spēļu zaudējumu sēriju, lai būtu ārpus play-off, kas nav nekas neticams ). Resp., manuprāt, normāls risinājums, ka 6.-10. vieta spēlē mini turnīru, lai noskaidrotu, kurš tiek play-off, kurš nē.

     [+] [-]

, 2020-05-27 13:18, pirms 4 gadiem
Bzh rakstīja: Cik bija komandas, kas bija nodrošinājušas vietu play-off? Pārējām viss varēja mainīties (ok, dažām vajadzēja ļoti mainīties, citām pietiktu ar 5 spēļu zaudējumu sēriju, lai būtu ārpus play-off, kas nav nekas neticams ). Resp., manuprāt, normāls risinājums, ka 6.-10. vieta spēlē mini turnīru, lai noskaidrotu, kurš tiek play-off, kurš nē.
Mavs bija stabila 7 vieta,un uz bija jāuzvar liekas tikai divas spēles vēl un vieta garantēta būtu.Uz to brīdi bija 40-27 un Memfisa 8 vietā ar 32-33.

     [+] [-]

, 2020-05-27 17:58, pirms 4 gadiem
Nez kas Adidas par to sakāms?