Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kļuškins pievienojas Lietuvas čempionei "Sūduva"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kļuškins pievienojas Lietuvas čempionei "Sūduva"
Gļebs Kļuškins. Foto: fkrfs.lv

Lietuvas čempionei futbolā Marijampoles "Sūduva" pievienojies Latvijas izlasē spēlējušais pussargs Gļebs Kļuškins, parakstot līgumu līdz šīs sezonas beigām. Lietuvas čempionāts atsāksies jau tuvākajās dienās.

Lietuvā sporta sacensības atļauts rīkot no 30. maija, un Marijampoles "Sūduva" mājaslapā norādīts, ka komandas jaunpienācējs Gļebs Kļuškins sastāvā varētu debitēt pirmdienas spēlē pret Kauņas "Žalgiri". Viņš līgumu parakstījis līdz 2020. gada sezonas beigām, un Kļuškins laukumā dosies ar 32. numuru.

27 gadus vecais pussargs aizvadījis 19 spēles Latvijas izlasē, gūstot divus vārtus. Kļuškinam šī būs pirmā komanda ārpus Latvijas Virslīgas. Pagājušajā sezonā viņš pārstāvēja RFS, kļūstot par vicečempionu. Kļuškins piedalījās 21 spēlē, tikai divas nesākot starta sastāvā. Iepriekš viņš pārstāvējis arī "Jelgavu" un Rīgas "Daugavu".

Kā liecina portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija, tuvu pārejai uz "Sūduva" ir vēl viens Latvijas futbolists.

"Sūduva" jau trīs reizes pēc kārtas kļuvusi par Lietuvas čempioni. Turklāt komanda ar atzīstamiem rezultātiem uzstājusies uz Eiropas skatuves, trīs reizes tiekot līdz UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas play-off kārtai. Zaudēts Razgradas "Ludogorets", Glāzgovas "Celtic" un "Ferencvaros".

Izmantotie resursi:
„Sūduvoje“ – latvis G. Kluškinas –...

  +2 [+] [-]

, 2020-05-26 11:40, pirms 4 gadiem
Sūduva "pastiprinās" ar Andoras līmeņa izlases spēlētāju. Domāju ja mēs lasītu, ka šie tiešām piesaistījuši kādu no Andoras izlases, tad te būtu lērums apsmejošu komentāru.

  -1 [+] [-]

, 2020-05-26 12:23, pirms 4 gadiem
Cik saprotu pandēmijas rezultātā Suduvai ir radušās problēmas ar ārzemnieku atgriešanos,tāpēc pastiprinās ar brīvajiem latviešu spēlētājiem.Interesanti,kas būs pēc tam,kad visi atgriezīsies.Spēlēs Suduvas dublieros?

  -1 [+] [-]

, 2020-05-26 13:34, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Cik saprotu pandēmijas rezultātā Suduvai ir radušās problēmas ar ārzemnieku atgriešanos,tāpēc pastiprinās ar brīvajiem latviešu spēlētājiem.Interesanti,kas būs pēc tam,kad visi atgriezīsies.Spēlēs Suduvas dublieros?
Interesanti, ka kļuškins nebija interesants nevienai virslīgas komandai, pārāk lielu piķi prasīja? Līmenis jau atbilstoš, bet laikam var lētāku ārzemnieku tagad paņemt.

  -1 [+] [-]

, 2020-05-26 13:59, pirms 4 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Interesanti, ka kļuškins nebija interesants nevienai virslīgas komandai, pārāk lielu piķi prasīja? Līmenis jau atbilstoš, bet laikam var lētāku ārzemnieku tagad paņemt.
Varbūt nevis nebija interesants, bet Kļuškins pats vairāk skatījās uz ārzemēm un vienkārsi neko jēdzīgāku par LT nedabūja?

  +1 [+] [-]

, 2020-05-26 14:02, pirms 4 gadiem
CV raxtīts 19 spēles nacionālajā izlasē (vienalga, Andoras vai Gibraltāra), tas uzreiz liek sevi nostādīt lielu piķi saņēmēja statusā ... kaut arī meistarība ir vāja ... hokejā tak tiek uzreiz minēts, ka NHL aizvadījis piem. 4 spēles un tāds džex papildinās Dinamo 😁
P..S. kāpēc šis puisis spēlē futeni nevis hockeju, pēc uzvārda lielākas iespējas būtu hockejā ...
😎

  +1 [+] [-]

, 2020-05-26 14:03, pirms 4 gadiem
Vai tad Kļuškins bija brīvs no saistībām pret RFS?

Kurš tagad trenē ''Sūduvu''?

     [+] [-]

, 2020-05-26 14:34, pirms 4 gadiem
1 rakstīja: Vai tad Kļuškins bija brīvs no saistībām pret RFS?

Kurš tagad trenē ''Sūduvu''?
Pieteikumā bija RFS. Interesanti, jo vidējā līnija vidū RFS paliek pliekana.

Treneris, kas agrāk Jelgavu trenēja.

     [+] [-]

, 2020-05-26 15:06, pirms 4 gadiem
mammal rakstīja: Pieteikumā bija RFS. Interesanti, jo vidējā līnija vidū RFS paliek pliekana.

Treneris, kas agrāk Jelgavu trenēja.
Širmelis? Viņa vadībā jau Kļuskins Jelgavā vēl paguva uzspēlēt, ne?

Tas tāds solis uz sāniem, neba baigais leģionārs Lietuvā būs. Sūduva veiksmīgāk eirokausos spēlē pēdējā laikā, bet līmeņa starpība ar RFS, Rigu es nodomāju ka ir liela.

     [+] [-]

, 2020-05-26 15:24, pirms 4 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Širmelis? Viņa vadībā jau Kļuskins Jelgavā vēl paguva uzspēlēt, ne?

Tas tāds solis uz sāniem, neba baigais leģionārs Lietuvā būs. Sūduva veiksmīgāk eirokausos spēlē pēdējā laikā, bet līmeņa starpība ar RFS, Rigu es nodomāju ka ir liela.
Jā,abi ar Širmeli pa Jelgavas laiku būs paspējuši sadraudzēties.

     [+] [-]

, 2020-05-26 19:30, pirms 4 gadiem
erred rakstīja: CV raxtīts 19 spēles nacionālajā izlasē (vienalga, Andoras vai Gibraltāra), tas uzreiz liek sevi nostādīt lielu piķi saņēmēja statusā ... kaut arī meistarība ir vāja ... hokejā tak tiek uzreiz minēts, ka NHL aizvadījis piem. 4 spēles un tāds džex papildinās Dinamo 😁
P..S. kāpēc šis puisis spēlē futeni nevis hockeju, pēc uzvārda lielākas iespējas būtu hockejā ...
😎
Nu, tas ko Gļebs dara, to īsti par futbolu nenosauksi..