Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Toronto "Marlies" bez Dzierkala otro reizi vēsturē iekļūst Kaldera kausa finālā

Agris Suveizda

Toronto "Marlies" bez Dzierkala otro reizi vēsturē iekļūst Kaldera kausa finālā
Mārtiņš Dzierkals
Foto: orlandosolarbearshockey.com

Par Amerikas Hokeja līgas Kaldera kausa pirmo finālisti kļuva Toronto "Marlies", kas izbraukumā ar 3:1 pieveica "Lehigh Valley Phantoms" un Austrumu konferences finālsērijā uzvarēja ar 4-0.

Toronto "Marlies" ar 112 punktiem 76 spēlēs kļuva ne tikai par Ziemeļu divīzijas, bet arī visas līgas regulārās sezonas čempioni. Pirmajā kārtā Kaldera kausā Jutikas "Comets" apspēlēšanai vajadzēja visas piecas spēles (3-2), taču nākamajās kārtās gan Sirakjūsas "Crunch", gan nu arī "Lehigh Valley Phantoms" uzvarētas četru maču (4-0, 4-0) sērijās.

Pēc ECHL sezonas beigām izsaukumu uz Toronto "Marlies" saņēma vairāki spēlētāji, ieskaitot arī latviešu uzbrucēju Mārtiņu Dzierkalu, taču viņš pagaidām nav iekļuvis spēles pieteikumā. 21 gadu vecais Dzierkals savā debijas regulārajā sezonā Amerikas Hokeja līgā aizvadīja četrus mačus, taču lielākoties spēlēja ECHL, kur Orlando "Solar Bears" rindās 51 spēlē nopelnīja 36 (15+21) punktus. Kellija kausā "Solar Bears" izstājās otrajā kārtā, bet Dzierkals septiņās cīņās sakrāja trīs (1+2) punktus.

Kaldera kausa Rietumu konferencē jau ir izstājušās abu divīziju uzvarētājas, un finālsērijā Teksasas "Stars" pašlaik ir vadībā ar 3-2 pār Rokfordas "IceHogs". Līdz šim vienīgo reizi Kaldera kausa finālā Toronto "Marlies" spēlēja pirms sešiem gadiem, kad ar 0-4 piekāpās Norfolkas "Admirals".

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-summa...

  -2 [+] [-]

, 2018-05-26 13:21, pirms 6 gadiem
Ivanāns > Dzierkals

  +2 [+] [-]

, 2018-05-26 18:32, pirms 6 gadiem
oxa rakstīja: Ivanāns > Dzierkals
Tu esi ğēnijs. Kā vispār var salīdzināt šos divus spēlētājus?

     [+] [-]

, 2018-05-27 02:08, pirms 6 gadiem
TIKMEER MERZLIKINS LA SPRIDZINA AR JAUNU PODRUZHKU NO RUMAANIJAS