Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Liepāja viesos pieveic "Babīti", Karašausks "zvana" Starkovam

Kaspars Šmits
Kaspars Šmits
Piektdien, 26.maijā Piņķu stadionā tika aizvdīta SynotTip Virslīgas 10.kārtas pirmā spēle, kurā tikās SK ''Babīte/Dinamo'' un FK ''Liepāja/Mogo'' komandas. Uzvaru ar 2:1 izcīnīja liepājnieki, savukārt mājinieku komanda savus vienīgos vārtus guva pašā pēdējā uzbrukumā. Visi spēles vārti tika gūti 2.puslaikā. Vispirms 61.minūtē rezultātu atklāja Artūrs Karašausks, savukārt puslaika vidū Giorgijs Eristavi panāca jau 2:0. Lai arī kā censtos, viesiem savus vārtus noturēt neskartus neizdevās - Aleksejs Saveļjevs bija precīzs otro maču pēc kārtas un samazināja rezultāta starpību līdz minimumam. Tas gan bija arī viss - vārtu guvums sekoja pēdējā minūtē un tiesnesis signalizēja par mača noslēgumu.
Vērtējums: +1

  -1 [+] [-]

, 2017-05-27 01:59, pirms 7 gadiem
Spēlējot tā kā mača sākumā, Babīte vēl nevienam vien var iekost. Nevajag bīties pretinieka, spēlēt var kā līdzīgs ar līdzīgu. Kārtējie vārti Saveļjevam Babītes rindās un kārtējais gols Karašauskam Liepājas kreklā. Abi kļuvuši par savu komandu līderiem. Karašauskam skaisti goli ir ik nedēļas parādība šobrīd, tāpēc jācer, ka Starkovs savā blociņā atzīmēs Artūru. Tas būtu tikai loģiski.