Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bertāns iekļūst Turcijas pusfinālā, Francijā latvieši "play-off" sāk ar uzvarām

Andrejs Siliņš

Bertāns iekļūst Turcijas pusfinālā, Francijā latvieši "play-off" sāk ar uzvarām
Dairis Bertāns
Foto: Darussafaka Dogus

Piektdien otro uzvaru Turcijas basketbola čempionāta ceturtdaļfinālā izcīnīja Daira Bertāna un Oskara Ernšteina pārstāvētā Stambulas "Darussafaka Dogus", kas ar 74:70 izbraukumā pieveica Bandirmas "Banvit" un iekļuva pusfinālā. Francijas otrajā līgā izslēgšanas turnīru ar uzvarām sāka abas latviešu pārstāvētās komandas.

Turcija

"Darussafaka" veica lielu atspelēšanos otrajā puslaikā, pirms kura bija iedzinējos ar desmit punktiem (29:39). Pēdējās ceturtdaļas sākumā viesi pārņēma vadību un to vairs neatdeva līdz pat spēles beigām, izcīnot uzvaru visā spēlē ar rezultātu 74:70, bet sērijā triumfēja ar 2-0 un iekļuva Turcijas čempionāta pusfinālā.

Dairis Bertāns uzvarētāju rindās laukumā bija nepilnas 18 minūtes, aizmeta garām vienīgo trīspunktu metienu, izcīnīja divas atlēkušās bumbas, atdeva rezultatīvu piespēli, pārtvēra bumbu, reizi kļūdījās un saņēma vienu personisko piezīmi.

Pusfinālā "Darussafaka" stāsies pretī jaunās Eirolīgas čempiones "Fenerbahce" un "Tofas Bursa" ceturtdaļfināla uzvarētājai. Pagaidām šajā sērijā 1-0 Turcijas čempiontitula aizstāvētājas labā.

Francija-2

Francijas ProB līgā izslēgšanas turnīru sākušas Ričmonda Vildes un Riharda Kuksika pārstāvētās komandas. Vildes "Evreux" ar 82:78 izbraukumā apspēlēja "Lille", bet Ričmonds spēlei nebija pieteikts.

Savukārt "Nantes" ar 88:78 pieveica "Charleville-Mezieres", bet Rihards Kuksiks 29 minūtēs guva septiņus punktus (2p. 0/2, 3p. 1/3, s.m. 4/4), izcīnīja četras atlēkušās bumbas, atdeva divas rezultatīvas piespēles, izprovocēja trīs piezīmes un pats saņēma divas.

Sērija ceturtdaļfinālā rit līdz divām uzvarām un otrās spēles notiks latviešu pārstāvēto komandu mājvietās.

     [+] [-]

, 2017-05-26 21:20, pirms 7 gadiem
Tik labu formu bja uzņēmis Dairis, ka ļoti pārsteidz tik vājš sniegums šoreiz. Ticu, ka tā bija tikai sagadīšanās

  +1 [+] [-]

, 2017-05-26 22:39, pirms 7 gadiem
Atspēlēt basketbolā starpību 10 punktus divās ceturtdaļās- tā ir liela atspēlēšanās???