Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Kazakevičs: "Mums nebija principiāli - 0:1 vai 0:2"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kazakevičs: "Mums nebija principiāli - 0:1 vai 0:2"
Dainis Kazakevičs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Apmierināti ar savu komandu sniegumu pēc Virslīgas 1. kārtas dueļa starp "Jelgavu" un "Liepājas Metalurgu" (0:2) bija abu komandu galvenie treneri, taču, protams, priecīgāks par rezultātu bija liepājnieku aizbildnis Vladimirs Osipovs.

Pēc spēles nelieli asumi sākās starp abu komandu atbalstītājiem. Iesaistījās arī divi blakām esošie pašvaldības policijas darbinieki, kuri palīdzēja nelielo konfliktu novērst. Nepārāk apmierināts ar Valērija Afanasjeva un Vladimira Kameša sniegumu bija liepājnieku galvenais treneris Vladimirs Osipovs, jo no viņiem tiek gaidīta ātrāka un agresīvāka spēle. Atgādināsim, ka vārtus iesita tieši Kamešs un Afanasjevs.

Vladimirs Osipovs: "Gribētos visus apsveikt ar jaunās sezonas sākumu. Spēle bija grūta abām komandām. Tā bija interesanta līdzjutējiem, un arī rezultāts 2:0 man patīk. Negribētos žēloties par laukumu, jo visiem tas ir vienāds, bet gribētos novēlēt Daiņa komandai pēc iespējas ātrāk spēlēt uz dabīgā zālāja. Arī iepriekšējā gadā uz šī laukuma jelgavnieki zaudēja daudzus punktus. Punktus komanda sāka krāt veiksmīgāk, kad uz šī laukuma vairs netika spēlēts. "Jelgavai" mača beigās bija divi lieliski momenti, bet vārtsargs [Pāvels Šteinbors] mūs izglāba. Man jau likās, ka bumba ir vārtos, bet viņš izvilka. Esmu ļoti apmierināts ar mūsu gūtajiem vārtiem, jo tie bija skaisti. Mūsu tehniskie uzbrucēji prata izmantot pretuzbrukumus."

Dainis Kazakevičs kopumā bija apmierināts ar savu padoto sniegumu, kaut gan tika piedzīvota neveiksme: "Nepatīk man šis rezultāts, toties patika mača saturs. Komanda darbojās agresīvi, uzbrūkoši, neskatoties uz mazo laukumu. Šādā laukumā ir daudz cīņas, ātri jāpieņem lēmumi. Abas komandas bija tam gatavas. Salīdzinot ar pirmo kausa spēli, sniegums bija krietni kvalitatīvāks. Abām komandām bija labi vārtu gūšanas momenti, un šeit izpaudās pretinieku pieredzējušo futbolistu individuālā meistarība. Viņi savus momentus izmantoja, bet mēs - nē.

Daudz ko izšķīra tas, kurš pirmais gūs vārtus. Disciplinēti spēlējot aizsardzībā, tādā laukumā uzvaru noturēt ir vieglāk. Gribētos uzslavēt savu komandu par cīņassparu. Darījām visu lai, lai izrautu uzvaru. Šī iemesla dēļ arī ielaidām otros vārtus, bet mums nebija principiāli - 0:1 vai 0:2. Manuprāt, līdzjutēji guva baudu no spēles, neskatoties uz mazo laukumu. Bija daudz dinamisku epizožu un momentu. Labs sākums sezonai, mums ar kolēģi vēl priekšā četras savstarpējās spēles. Gatavosimies nākamajam mačam ar "Gulbeni"."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-03-26 14:16, pirms 12 gadiem
Hahaha, vairāk gribētos uzzināt par tiem "asumiem".
Žurnālisti (cik nu šo profesiju var attiecināt uz raksta autoru), acīmredzot, var tiešām visu interpretēt pa savam prātam, dažreiz pat neapzināti.

     [+] [-]

, 2012-03-26 14:18, pirms 12 gadiem
"Dainis Kazakevičs kopumā bija apmierināts ar savu padoto sniegumu, kaut gan tika piedzīvota neveiksme: "Nepatīk man šis rezultāts, toties patika mača saturs. Komanda darbojās agresīvi, uzbrūkoši, neskatoties uz mazo laukumu. Šādā laukumā ir daudz cīņas, ātri jāpieņem lēmumi. Abas komandas bija tam gatavas. Salīdzinot ar pirmo kausa spēli, sniegums bija krietni kvalitatīvāks."

Rodas jautājums, kādā formā, vai arī, ko mums uz doto brīdi laukumā rāda FKV, ja Jelgavas spēle pret LM bija krietni kvalitatīvāka?

     [+] [-]

, 2012-03-26 14:23, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: jānoklausās ieraksts, ko tad par Kamešu un Afanasjevu noteica...
dažkārt jau ir tā, kas iesit savu golu, tas nomierinās


Savulaik nevarēju saprast, kāpēc Grigarčuks, esot FKV treneris, maina spēlētājus, kas gūst vārtus. Izrādās, ka Grigarčukam bija pie "kājas" cik vārtus gūsti spēlē, galvenais, spēles plāna pildīšana. Nedomāju, ka Osipovs kā treneris-iesācējs, tik tālu ir aizdomājies. Par Kameša aktivitāti vēl varētu pastrīdēties, bet Afanasjevs izskatās tīri pieklajīgi, ja nu vienīgi Vaļera varētu vairāk arī atstrādāt aizsardzībā, kā malējais pussargs.

     [+] [-]

, 2012-03-26 16:38, pirms 12 gadiem
Nauri, nopietni: izdzēs tās muļķības par labu draugu - SKLM un Jelgavas - "kautiņu" un atvainojies par to, ka nemāki skatīties. Vai arī domāt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-03-26 19:53, pirms 12 gadiem
"Asumi" starp atbalstītājiem bija nevis pēc, bet pirms spēles, jo notika draudzības mačs futbolā starp Mītavas patriotiem un Metālfaniem. "Asums" beidzās ar 9:8 MF labā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-03-27 10:23, pirms 12 gadiem
Mūhahahaaa malači, malači skaisti mākat dzēst komentus ārā