Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensonam trīs metieni un -2 zaudējumā Toronto

Rolands Eliņš

Girgensonam trīs metieni un -2 zaudējumā Toronto
Zemgus Girgensons. Foto: The Canadian Press/PA Images/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Bufalo „Sabres” ar Zemgu Girgensonu sastāvā piekāpās Toronto „Maple Leafs” ar 3:5. Girgensona komandai šis bija septītais zaudējums desmit spēlēs.

Zemgus Girgensons laukumā pavadīja 12:50 minūtes, kurās atzīmējās ar trim metieniem pa vārtiem un vienu spēka paņēmienu. Latviešu uzbrucējs mazākumā nospēlēja 1:12 minūtes, kā arī uz dažām sekundēm devās laukumā vairākumā. Viņa lietderības koeficients šoreiz bija negatīvs mīnus divi.

„Sabres” šosezon izbraukumā spēlējusi pieticīgi, 31 spēlē izcīnot 11 uzvaras, bet kopumā 62 spēlēs sakrājusi 66 punktus, kas ir par sešiem mazāk nekā konferences astotās un devītās vietas īpašniecēm „Hurricanes” un „Penguins”. Šodienas pretiniece Toronto ir konferences ceturtajā vietā ar 80 punktiem.

„Sabres” izdevās izvirzīties vadībā pirmajai, kad pirmā perioda beigās Džeks Aikels realizēja vairākumu, iemetot savus 20. vārtus šosezon. Taču tam sekoja pavisam neveiksmīgs otrais periods, kurā Toronto ar četrām ripām pēc kārtas uzlauza „Sabres” aizsardzību. Pa vārtiem desmit minūšu laikā iemeta Džons Tavaress, Ostons Metjūzs, Frederiks Gotjē un Tailers Eniss, bijušais ilggadējais Bufalo uzbrucējs.

No šī pavērsiena „Sabres” nedaudz atguvās ar vēl vienu realizētu vairākumu, šoreiz 38. minūtē ripu vārtos iedabūja Sems Reinhārts, izmantojot brīdi, kad Toronto bija palikusi ar trim laukuma spēlētājiem. Vēl vairāk Bufalo cerības uz atspēlēšanos uzlaboja Aikels, kurš pamanījās iemest jau trešā perioda devītajā sekundē, pievelkot līdz 3:4, taču atspēlēšanās pabeigta netika.

Bufalo vēl radās iespēja vairākumā, taču pēc aizsarga kļūdas uz zilās līnijas Toronto hokejists Kasperi Kapanens tika pie izgājiena viens pret vienu un panāca 5:3, kā spēle arī noslēdzās.

„Sabres” nākamais mačs paredzēts jau nākamajā dienā pret Filadelfiju.

Girgensons uzņem pamatīgu Toronto spēlētāja spēka paņēmienu

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2019-02-26 08:44, pirms 5 gadiem
Bufalo saka atā, atā play offi. Ļoti nestabila sezona. Tagad šķiet, komanda savā attīstībā ir tur, kur gadu, divus atpakaļ. Citām komandām lielā uzvaru sērija ievelk to play offos, bet Bufalo savu NOS izpūta jau startā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2019-02-26 11:15, pirms 5 gadiem
Uz AHL tiks sūtīts Girgensons cerams

  +1 [+] [-]

, 2019-02-26 11:20, pirms 5 gadiem
bimbja kristapiem kārtējā smagā diena

     [+] [-]

, 2019-02-26 14:57, pirms 5 gadiem
kristaps30 rakstīja: Uz AHL tiks sūtīts Girgensons cerams

Kā pērtiķbolistiem vakar gāja?