Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Ogre" pret lietuviešiem sāk play-off turnīru, tiešraide Sportacentrs.com

Emils Ozerinskis

"Ogre" pret lietuviešiem sāk play-off turnīru, tiešraide Sportacentrs.com
Gints Antrops
Foto: Jānis Martels

Baltijas Basketbola līgā 27. februārī ar spēli Ogrē sāksies izslēgšanas spēļu turnīrs, vietējai BK "Ogre" uzņemot Lietuvas komandu "Šiauliai". Spēles tiešraide Sportacentrs.com TV.

19:00 BK "Ogre" - "Šiauliai"
Baltijas līgas medaļu sadales mači norisināsies pēc jau ierastās sistēmas. Komandas noskaidros savstarpējā pāra uzvarētāju divu spēļu summā, katrai no vienībām aizvadot pa vienam mačam savā laukumā. Šogad turnīra izslēgšanas spēļu fāzē neiesaistās Eirokausos spēlējušās komandas, par zelta medaļām cīņu šogad atstājot komandām, kuras BBL turnīrā piedalījās jau no regulārās sezonas sākuma.

Artūra Visocka-Rubeņa trenētā BK "Ogre" regulārajā sezonā 12 spēlēs tika pie astoņiem panākumiem un četras reizes piedzīvoja neveiksmes. Ogrēniešiem bija tāda pati bilance kā Tartu komandai, bet savstarpējo spēļu summā zaudējot ar diviem punktiem, Latvijas komanda B apakšgrupā ierindojās trešajā vietā. Tādējādi ogrēnieši izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā savesti kopā ar Lietuvas komandu "Šiauliai". Lietuvieši A apakšgrupā ar desmit spēlēs izcīnītām deviņām uzvarām ierindojās otrajā vietā. Antana Sireikas trenētā komanda Lietuvas līgā ieņem septīto vietu, kamēr ogrēnieši Latvijas līgā atrodas ceturtajā vietā.

BBL pamatturnīrā "Ogres" sastāvā produktīvākais spēlētājs ar 14,8 punktiem un piecām rezultatīvām piespēlēm bija Rinalds Sirsniņš. Groza tuvumā ar 12.1 gūtu punktu atzīmējies Gints Antrops, savukārt ar 11,2 punktiem mačā izcēlušies Mārcis Vītols un Rihards Zēbergs.

"Šiauliai" rindās centra spēlētājs Laurīns Birutis izcēlies ar 14,9 punktiem un 6,1 atlēkušo bumbu. Birutis pārstāvēja Lietuvas izlasi tikko aizvadītajās Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēs. Savukārt saspēles vadītājs Donāts Sabeckis vidēji guvis 10,1 punktu un izdarījis 6,7 rezultatīvās piespēles.

Spēles sākums pulksten 19:00 un mača tiešraidi translēs Sportacentrs.com TV.

BBL izslēgšanas spēļu ceturtdaļfināli

PārisKomanda-Komanda1.spēle2.spēle
1.Jūrmala-Kalev/TLU28.02.07.03.
2.Tartu University-Avis Rapla28.02.06.03.
3.Šiauliai-Ogre27.02.07.03.
4.Pieno Žvaigždes-Port of Parnu28.02.07.03.

Izmantotie resursi:
Baltic Basketball League

     [+] [-]

, 2018-02-27 12:49, pirms 6 gadiem
Jānis Antrops un Niedra spēlēs šovakar?

Abam komandām bijusi ilgāka pauze kopš pēdējā mača. Pirmajā brīdī likās, ka izteikts favorīts ir Šauļi, bet varbūt tomēr Ogrei sanāks aizķerties.