Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Telpu futbola Virslīgā turpināsies ceturtdaļfināla cīņas

Krišs Upenieks

Telpu futbola Virslīgā turpināsies ceturtdaļfināla cīņas
Foto: LTFA

Šajā nedēļas nogalē turpināsies ceturtdaļfināla cīņas Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) organizētā Virslīgas čempionāta ietvaros. Ļoti iespējams, ka to ietvaros jau šo dienu laikā uzzināsim daļu no komandām, kas būs nodrošinājušas iekļūšanu sacensību pusfināla stadijā.

Sestdien plkst.15.20 Rīgas Olimpiskajā sporta centrā (OSC) laukumā dosies astoņkārtējā Latvijas čempione FK "Nikars" un "RTU FC". Abu sāncenšu pirmajā spēlē pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 9:1 svinēja galvenā trenera Orlando Duartes padotā vienība, un, ņemot vērā pretinieču krasi atšķirīgos meistarības līmeņus, nav lielu šaubu par to, ka FK "Nikars" kā pirmā no astoņām turnīra dalībniecēm izcīnīs sev vietu izslēgšanas cīņu nākamajā stadijā.

Uzreiz pēc iepriekš minētā mača noslēguma plkst.17.20 turpat Rīgas OSC laukumā posīsies FK "RABA" un "New Project" telpu futbolisti. Kā zināms, šo pretinieču iepriekšējā duelī Latvijas izlases galvenā trenera Artūra Šketova vadītā komanda uzskatāmi apliecināja pārākumu ar 9:3 pārsvaru. Ņemot vērā salīdzinājumā ar sezonas sākumu ievērojamo sastāva pastiprināšanos, "RABA" noteikti pašreizējā situācijā vērtējama kā favorīte šajā ceturtdaļfināla pārī.

Tikmēr "būt vai nebūt" spēle sestdien gaida regulārā čempionāta otro labāko komandu FC "Petrow", kas izbraukumā Daugavpilī plkst.20.30 samēros spēkus ar "BFC Daugavpils". Sērijas pirmajā mačā Rīgā nedaudz negaidīti ar 5:1 pārsvaru labāka bija Daugavpils komanda, kurai tagad būs mājas laukuma priekšrocības. FC "Petrow" vairs nav ko zaudēt - nepieciešama tikai un vienīgi uzvara, pretējā gadījumā komandai šī telpu futbola Virslīgas sezona būs beigusies.

Viens mačs skatītājus gaida svētdien plkst.19.50 Rīgas OSC. Tajā FK "BEITAR" tiksies ar SK "Monarhs", kuru iepriekšējā mačā uzveica ar rezultātu 6:1.

Kā zināms, pusfinālā iekļūs ceturtdaļfinālu uzvarētāji sērijā līdz divām uzvarām.

Informāciju sagatavoja:
LTFA
ltfa.lv