Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Vityaz" aizsargam Jeržābekam piecu spēļu diskvalifikācija

Andrejs Siliņš

"Vityaz" aizsargam Jeržābekam piecu spēļu diskvalifikācija
Jakubs Jeržābeks. Foto: TASS / Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Disciplinārlietu komiteja pieņēmusi lēmumu piešķirt piecu spēļu diskvalifikāciju Podoļskas "Vityaz" čehu aizsargam Jakubam Jeržābekam.

Vakardienas spēlē pret "Lokomotiv" (2:5) neilgi pirms otrās trešdaļās beigām saņēma noraidījumu līdz mača beigām. Šodien, izskatot notikušo video ierakstā, Disciplinārlietu komiteja pieņēmusi lēmumu piešķirt četru spēļu diskvalifikāciju, kā arī vēl vienas spēles diskvalifikāciju un soda naudu par atkārtotu lielo sodu vienā sezonā.

28 gadus vecais Jeržābeks šajā sezonā KHL guvis deviņus vārtus un atdevis 15 rezultatīvas piespēles, ar 24 punktiem esot rezultatīvākais komandas aizsargs un dalīti trešais rezultatīvākais spēlētājs kopumā. Jeržābeks atgriezies KHL un "Vityaz" pēc divu sezonu pārtraukuma, kura laikā mēģināja nostiprināties Nacionālajā hokeja līgā (37 spēles "Canadiens", "Capitals" un "Blues" rindās).

"Vityaz" šobrīd ar 56 punktiem 51 spēlē ieņem astoto pozīciju Rietumu konferencē. Devītajā un desmitajā vietā esošās "Sochi" un "Severstal" atpaliek par astoņiem punktiem, turklāt "Severstal" aizvadījusi par spēli vairāk. "Vityaz" regulārajā sezonā vēl atlicis nospēlēt 11 mačus.

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2020-01-26 21:52, pirms 4 gadiem
Kolhozs.