Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismane zaudē Štutgartes ITF dubultspēļu finālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vismane zaudē Štutgartes ITF dubultspēļu finālā
Daniela Vismane. Foto: Dmitrijs Suļžics, F64

Daniela Vismane kopā ar citu 18 gadus vecu spēlētāju, Luksemburgas tenisisti Eleonoru Molinaro, sestdien zaudēja "ITF World Tennis Tour" W15 dubultspēļu turnīra finālā Štutgartē.

Neizsētais Vismanes un Molinaro duets titula mačā ar 5:7, 0:6 piekāpās ar pirmo numuru izliktajai Rumānijas un Vācijas komandai Laura-Joana Andreja/Jūlija Vahačika (Rumānija/Vācija). Vismane ar pārinieci 1. setā bija vadībā ar 5:3, cīņas turpinājumā zaudējot 10 geimos pēc kārtas!

Andreja šodien par čempioni kļuva arī vienspēļu turnīrā, uz dubultspēli dodoties pēc tikai 64 minūtes ilgas cīņas vienspēļu finālā, kur viņa ar 6:3, 6:1 sagrāva Somijas pārstāvi Anastasiju Kuļikovu. Vismane vakar Kuļikovai zaudēja pusfinālā ar 3:6, 3:6.

Vismane ir vienreiz uzvarējusi W15 dubultspēļu turnīrā, pagājušā gada augustā ar Kanādas tenisisti Petru Januškovu kļūstot par čempioni māla seguma turnīrā Budapeštā.

Štutgartes turnīrs notika uz "hard" seguma telpās. Fināla sasniegšana ļāva nopelnīt 60 ITF punktus. Sākot ar šo sezonu, W15 turnīros WTA punktus nepiešķir. Daniela nākamajā nedēļā spēlēs W15 turnīrā Antaljā uz māla seguma.