Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Monaco" atlaistā Anrī vietā paņem atpakaļ Žardimu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Monaco" atlaistā Anrī vietā paņem atpakaļ Žardimu
Leonardu Žardims. Foto: Reuters/Scanpix

Francijas klubs "Monaco", kas turpina cīņu par izdzīvošanu jeb vietas nosargāšanu spēcīgākajā līgā, atlaidis no amata galveno treneri Tjerī Anrī. Viņa vietā amatā stājies Leonardu Žardims, kurš tika atlaists iepriekš, lai pie darba varētu ķerties Anrī.

2017. gada Francijas čempione "Monaco" sava bijušā uzbrucēja Tjerī Anrī vadībā izcīnīja tikai piecas uzvaras, bet leģendārā futbolista pēdējais mačs pie stūres bija 1:5 zaudējums savā laukumā pret "Strasbourg". Pašlaik "Monaco" ieņem priekšpēdējo vietu, bet līdz drošības zonai pietrūkst trīs punkti.

Monako janvāra pāreju logā ieguva vairākus papildinājumus – aizsargu Naldu no "Schalke", aizsargu Fodi Turē no "Lille" un pussargu Sesku Favregasu no "Chelsea". Anrī paziņojumā par atlaišanu norādīja, ka viņš nožēlo, ka kluba vadība pieņēmusi tādu lēmumu: "Esmu pārliecināts, ka mūsu sastāvs ir daudz labāks nekā iepriekš, ka tas ir sagatavots sezonas otrajai daļai, lai varam sākt uzvaru sērijas un piepildīt potenciālu."

Galvenā trenera amatā atgriezies Leonardu Žardims, ar kuru parakstīts līgums uz diviem ar pusi gadiem. Viņš pirms tam pie "Monaco" stūres pavadīja četras sezonas, palīdzot 2016./17. gada sezonā uzvarēt Francijas čempionātā un ar labiem panākumiem startēt arī UEFA Čempionu līgā. Kā norādīja kluba viceprezidents Vadims Vasiļjevs, 44 gadus vecā Žardima atlaišana no amata oktobrī bijis pāragrs solis.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +3 [+] [-]

, 2019-01-26 12:42, pirms 5 gadiem
Ja grib ieraudzīt i.iotu organizāciju ar cirvi īpašnieku, tad AS Monaco ir īstā vieta.

  +2 [+] [-]

, 2019-01-26 12:57, pirms 5 gadiem
Onka rakstīja: Ja grib ieraudzīt i.iotu organizāciju ar cirvi īpašnieku, tad AS Monaco ir īstā vieta.
Tas taču KRIEVU BIZNESS 😂😂😂visu dara čerez ž0pu

     [+] [-]

, 2019-01-26 14:34, pirms 5 gadiem
Kas par sviestu?

     [+] [-]

, 2019-01-26 14:39, pirms 5 gadiem
Atkal Favbregazs