Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Makdeivids atkal uzvar ātrākajā slidojumā, spēcīgākais metiens – Karlsonam no "Capitals"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Makdeivids atkal uzvar ātrākajā slidojumā, spēcīgākais metiens – Karlsonam no "Capitals"
Konors Makdeivids. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā sākusies Zvaigžņu spēles nedēļas nogale, un spēlētāji aizvadījuši meistarības pārbaudījumus. Trešo reizi pēc kārtas ātrākais bijis Konors Makdeivids, spēcīgākais metiens šoreiz piederēja Džonam Karlsonam, bet Henriks Lundkvists bija labākais vārtsargu konkurencē.

Edmontonas "Oilers" kapteinis Konors Makdeivids kļuvis par pirmo vēsturē, kurš trīs reizes uzvarējis ātrākā slidotāja konkursā. Viņš apli pieveica 13,378 sekundēs, par 0,204 sekundēm apsteidzot Bufalo "Sabres" līderi Džeku Aikelu. Iepriekš pieciem hokejistiem bija izdevies konkursā uzvarēt divas reizes – Sergejam Fjodorovam, Maikam Gārtneram, Skotam Nīdermaijeram, Peteram Bondram un Sami Kapanenam.

Precīzākais metiens izrādījies Davidam Pastrņākam no Bostonas "Bruins", kurš piecos mērķos trāpīja 11,309 sekundēs. Viņam par vairāk nekā sekundi izdevās apsteigt Pitsburgas "Penguins" aizsargu Krisu Letangu, tomēr uzvara izrādījās sāpīga. Čehs atklāja, ka ar Ņujorkas "Islanders" centru Metjū Barzalu pirms tam vienojies, ka visas naudas balvas viņi dalīs uz pusēm. Pastrņāks par uzvaru saņēma 25 tūkstošus dolāru, bet Barzals bija trešais un palika tukšā.

Spēcīgākais metiens piederēja čempiones Vašingtonas "Capitals" aizsardzības līderim Džonam Karlsonam, kura mestā ripa sasniedza ātrumu 165,4 km/h. Viņam izdevās apsteigt Zvaigžņu spēles rīkotājas Sanhosē "Sharks" aizsargu Brentu Bērnsu. Rekords joprojām pieder Zdeno Hāram, kurš 2012. gadā sasniedza 175 km/h. "Capitals" tā bija otrā uzvara pēc kārtas, jo pērn triumfēja Aleksandrs Ovečkins.

Precīzākā piespēlētāja konkursā uzvarēja Leons Draizaitls no "Oilers", kurš uzdevumus pieveica 1:09.088 minūtēs. Viņam par nepilnām desmit sekundēm izdevās apsteigt Sebastianu Aho no Karolīnas "Hurricanes", bet trešais palika Raiens O'Railijs.

Ripas kontroles konkursā otro gadu pēc kārtas par uzvarētāju kļuva Kalgari "Flames" uzbrukuma līderis Džonijs Gudro, kurš finišēja pēc 27,045 sekundēm, aiz muguras atstājot Patriku Keinu no Čikāgas "Blackhawks", kurš ceļu pieveica 28,611 sekundē. Pērn Gudro finišēja pēc 24,5 sekundēm.

Vārtsargu konkursā par uzvarētāju kļuva Henriks Lundkvists no Ņujorkas "Rangers". Uzdevums bija apturēt pēc iespējas vairāk bullīšus pēc kārtas, un zviedra sērija sasniedza 12 bullīšus, kas bija par četriem vairāk nekā otro vietu ieguvušajam Andrejam Vasiļevskim no Tampabejas "Lightning". Lai izcīnītu uzvaru, Lundkvistam bija jāaptur tieši "Lightning" kapteinis Stīvens Stemkoss. Pērn ar 14 bullīšiem uzvarēja Marks Andrē Flerī, bet šoreiz viņš iespēja tikai sešus.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-26 10:18, pirms 5 gadiem
Vai tad nav Kāšons?

  -3 [+] [-]

, 2019-01-26 10:48, pirms 5 gadiem
Saņok molodčiks! Tikmēr izbauda karsto Meksikas smilti!

  +1 [+] [-]

, 2019-01-26 11:49, pirms 5 gadiem
Brože kļūdījies esi! Palabošu tevi. Kāšons

     [+] [-]

, 2019-01-26 16:51, pirms 5 gadiem
batista rakstīja: Brože kļūdījies esi! Palabošu tevi. Kāšons
Kad un kur tu esi dzirdējis vai lasījis "kāšonu"?