Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Mūsu aizsardzībai nebija tā labākā diena"

Krišs Upenieks

Porziņģis: "Mūsu aizsardzībai nebija tā labākā diena"
Kristaps Porziņģis
Foto: AP/Scanpix

LETA. Kad jāspēlē aizsardzībā, nav runa par spēlētāju talantu, bet gan intensitāti un komunikāciju savā starpā, pēc kārtējā Ņujorkas "Knicks" zaudējuma Nacionālās basketbola asociācijā (NBA) sacīja latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis.

"Pirmajā ceturtdaļā ielaidām 39 punktus - tas ir krietni par daudz. Pretinieki meta ar ļoti augstu precizitāti, turklāt mūsu aizsardzībai nebija tā labākā diena. Otrajā puslaikā mūsu sniegums uzlabojās, bet ar to tik un tā nebija gana," pēc mača sacīja Porziņģis.

"Aizsardzībā nav runa par talantu, tā ir intensitāte un komunikācija savā starpā. Mums jābūt gataviem šāda paša veida basketbolam arī nākamajā mačā pret Fīniksas "Suns". Ja mums izdosies uzlabot spēli aizsardzībā, esmu drošs, ka mums būs iespējas uzvarēt," uzskata latvietis.

Porziņģis iepriekš bija izlaidis vienu maču ceļgala traumas dēļ, bet jau piektdien "Knicks" tiksies ar "Suns", noslēdzot septiņu spēļu izbraukuma sēriju.

"Pat reizēs, kad metam ar augstu precizitāti, tas nenozīmē, ka uzbrukumā savu darbu paveicam labi. Dažreiz neizpildām to labāko metienu, kas pēcāk noved pie tā, ka nepaspējam nostrādāt aizsardzībā," atzina Porziņģis.

Latviešu basketbolists šosezon 41 mačā vidēji iemetis 23,3 punktus un izcīnījis 6,7 atlēkušās bumbas. "Knicks" ar 21 uzvaru 49 cīņās saglabājusi desmito vietu Austrumu konferencē, turpinot cīņu par iespēju pēc regulārā čempionāta sacensties izslēgšanas turnīrā.

Porziņģis februārī arī kļūs par pirmo Latvijas basketbolistu, kurš piedalīsies NBA Visu zvaigžņu spēlē. Losandželosā gaidāmajam paraugmačam būs jauns formāts, bet ceturtdien kļuva zināms, ka latvieti savā komandā izraudzījies līgas superzvaigzne Lebrons Džeimss.

Izmantotie resursi:
LETA

  +3 [+] [-]

, 2018-01-26 10:18, pirms 6 gadiem
Knicks ir interesanta komanda..
Bez KP un Lee tur ir divas grupas.Viena ir tikai pliks uzbrukums bez defa,un otrā ir defs bez uzbrukuma.Toties tajā grupiņā def bez uzbrukuma ir tikai viens cilvēks vārdā Rons.

Basketbolā nav statistikas cik katrs noskrien laukumā?KP aizsardzībā noskrien vairāk cik daži labi knicks starting 5 spēlētāji kopā

  -1 [+] [-]

, 2018-01-26 10:30, pirms 6 gadiem
Skriešana aizsardzībā laukumā neko nedod, ja nevar savējo nosegt! Ir jākustās ar domu kādu, ne jau tas, kas vairāk skraida, labāks aizsargs!

     [+] [-]

, 2018-01-26 10:46, pirms 6 gadiem
Nebija tā labākā diena jau trīs spēles pēc kārtas 127, 123, 130 ielaisti punkti... aizsardzība nulle!

     [+] [-]

, 2018-01-26 11:06, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Knicks ir interesanta komanda..
Bez KP un Lee tur ir divas grupas.Viena ir tikai pliks uzbrukums bez defa,un otrā ir defs bez uzbrukuma.Toties tajā grupiņā def bez uzbrukuma ir tikai viens cilvēks vārdā Rons.

Basketbolā nav statistikas cik katrs noskrien laukumā?KP aizsardzībā noskrien vairāk cik daži labi knicks starting 5 spēlētāji kopā
Un Lenss Tomass arī! Čaļi labi kapā defā, Beikeram bloku uzlikt gandrīz nereāli, bet abi māk brīvu lay-up pamest garām 2x pēc kārtas.

  +5 [+] [-]

, 2018-01-26 11:46, pirms 6 gadiem
Ja godīgi, baigi bēdīgi, ka šitā zupa jāstreb ir KP un pārējiem spēlētājiem, jo pa lielam luni nolaiž pirmkārt, komandas vadība, kas uzbūvēja tik vāju roster, tad nākamais ir Fils un tikai tad ir treneris. Joprojām nesaprotu, kā tik naudīgā organizācijā var būt tik slikti vadītāji. Ja būtu sakarīgs prezidents un menedžeris, kas laicīgi reaģē nevis kad jau visi izpirkti, pērk pabiras, tad arī būtu cits rezultāts. Domāju turpinājums būs vnk briesmīgs NYK, nekas neliecina, ka rezultāts uzlabosies, jo pārējās komandas saspēlējas (tie paši Nuggets ir cita komanda salīdzinot ar pirmo spēli), un NYK praktiski stagnē un stāv uz vietas.

     [+] [-]

, 2018-01-26 11:48, pirms 6 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Skriešana aizsardzībā laukumā neko nedod, ja nevar savējo nosegt! Ir jākustās ar domu kādu, ne jau tas, kas vairāk skraida, labāks aizsargs!
NBA ir visvisāda statistika. Kur var atrast, cik km bezjēdzīgi noskraida Beikers??,

  -2 [+] [-]

, 2018-01-26 12:27, pirms 6 gadiem
no shit Sherlock 😂😂

     [+] [-]

, 2018-01-26 12:40, pirms 6 gadiem
Knicks aizsardzība visu sezonu zelē bumbas.

     [+] [-]

, 2018-01-26 13:51, pirms 6 gadiem
Nu jā, pirms sezonas visi domāja, ka Knicks varētu būt pretendenti uz vismazāko uzvaru skaitu. Tagad, kad visi ir sapratuši, ka Knicks tik sūdīgi nemaz nav aizmirst, ka pirmssezonas prognozes bija balstītas vājajā sastāvā. Lenss Tomass, piemēram ir labākais spēlētājs aizsardzībā, bet pat aizsardzībā viņam ir daudz vāju spēļu. Nemaz nerunājot par briesmīgo metienu realizāciju. Beikers netiktu rotācijā lielākajā daļā NBA komandu. 3pt metējs Makdernots pēdējā laikā nevar trāpīt. Kanters, lai cik lielisks būtu atlekušo bumbu vākšanā ir ar sliktāko +/- komandā. KP pirmā sezona kā līderim. Otrs, potenciālais līderis nospēlējis nedaudz vairāk kā pusi spēļu. Pamatsastāva spēlētājs Lī nevar pats izveidot sev metienu. Džeks, citās komandās nebūtu pamatsastāvā. Utt. Utjp. Neatlaist Hornaseku, aizmainīt kādu centru, parakstīt kādu no FA un draftēt vienu labu spēlētāju un nākamsezon būs Playoff pretendente.

  -1 [+] [-]

, 2018-01-26 14:49, pirms 6 gadiem
Porziņģa rezultatīve ar katru mēnesi noplok.

     [+] [-]

, 2018-01-27 01:03, pirms 6 gadiem
Jūsu aizsardzībai ne tā labākā sezona